Hit popustima do bašte iz snova!
Baštenski nameštaj, Foto: Promo

PROMO

Hit popustima do bašte iz snova!

Ako tražite savršen baštenski nameštaj, mi imamo rešenje za vas! Forma ideale ima odličan izbor baštenskih setova koji su sada na popustu!

Objavljeno:

Omiljeno mesto za opuštanje u slobodno vreme, od početka proleća, pa do kasne jeseni, jesu bašte i terase, zato se potrudite da ih što lepše opremite, kako bi uživanje bilo maksimalno.

Važno je da osmislite kako ćete urediti baštu ili terasu, kao i koja vrsta nameštaja je najpogodnija za vaš prostor.

Ovog proleća za sve vas koji želite da opremite baštu ili terasu baš onako kako zamišljate, ODLIČNA VEST jeste da je u Forma Ideale baštenski nameštaj na sjajnom POPUSTU.

Forma ideale
foto: Promo

Na vama je odluka da li želite veće ili manje baštenske garniture i setove, kao i da li biste pored baštenskog nameštaja dodali i neki pomoćni stočić, baštensku stolicu ili suncobran, važno je samo da maksimalno iskoristite prostor kojim raspolažete, ali i da boravak u bašti učinite što prijatnijim.

Da biste kreirali svoju oazu za odmor i opuštanje, nije potrebno mnogo prostora, a čak i najmanji otvoreni prostori imaju ogroman potencijal za uređenje. Dekoracija za baštenski kutak mogu biti lepe dekorativne saksije u koje ćete posaditi pažljivo odabrano cveće, a poželjne su i visoke zelene biljke.

Možete da odaberete i prigodno dizajnirane vaze za ovaj prostor, mirišljave sveće i svećnjake, lampione, a za večernje sate napolju nikako nemojte zaboraviti prekrivače i ćebad, koji su često neophodni kada se spuste večernje temperature.

Forma ideale
foto: Promo

U Forma Ideale salonima i Internet prodavnici trenutno je aktuelna mesečna akcija, a na popustu je širok izbor baštenskog nameštaja sa popustima i do 40%. U svih 40 salona Forma Ideale, u 36 gradova u Srbiji (prodajnu mrežu pogledajte ovde), kao i u Internet prodavnici možete odabrati željeni nameštaj i dekorciju, i sve to možete, ako želite, platiti na odloženo (uslovi plaćanja)!

Svega nekoliko koraka deli vas od savršenog nameštaja za vašu baštu, a oni nikada nisu bili lakši: izaberite onaj koji vam se najviše dopada, odaberite način plaćanja koji vam odgovara, naručite ili ugovorite isporuku i opremite vašu baštu za uživanje u lepim prolećnim danima!

(Espreso/Promo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.