UDALA SE SRPSKA POLITIČARKA! Svi gledaju u njeno TELO u haljini, SUVA PROVOKACIJA (FOTO)
Foto: Printscreen

kako vam se sviđa?

UDALA SE SRPSKA POLITIČARKA! Svi gledaju u njeno TELO u haljini, SUVA PROVOKACIJA (FOTO)

Mlada političarka i odbornica u Skupštini grada Beograda Nina Stojaković tokom vikenda iza nas obavezala se na večnu ljubav kolegi Pavlu Grboviću, narodnom poslaniku i predsedniku Pokreta slobodnih građana

Objavljeno:

Pavle i Nina nikada nisu krili svoju ljubav i jedan su od najzapaženijih parova na javnoj, a posebno političkoj sceni Srbije. Mladenci su razmenili zavete na romanitčnoj ceremoniji na otvorenom, a oboje su bili sjajno stilizovani.

Grbović se opredelio za klasično odelo u crnoj boji, te belu košulju i leptir mašnu, dok je Nina zablistala u jednostavnoj, ali efektnoj venčanici.

Naime, lepa odobornica napravila je pravi izbor - pojavila se u venčanici koja prati liniju tela i blago leprša oko nogu, a ova kreacija ukrašena je ogromnim volanima u predelu grudi, te je kreiarana tako da otkriva jedno rame.

Nina je rešila da na dan svog venčanja venčanica govori dovoljno za sebe, pa se odlučila minimalizam, te je izdanjue upotpunila samo diskretnim, svetlucavim minđušama, elegantnom, pomalo ležernom punđom i dobrom šminkom.

Dpada li vam se njena venčanica?

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.