ISPOD ANE 100 ĐAVOLA VIRE! Ani Ivanović svi gledaju u NOGE, Srbi se uhvatili za glavu (FOTO)
Foto: Prinstcreen/Instagram/anaivanovic

ŠTA KAŽETE?

ISPOD ANE 100 ĐAVOLA VIRE! Ani Ivanović svi gledaju u NOGE, Srbi se uhvatili za glavu (FOTO)

Njenu fotografiju komentarisali su obožavaoci iz raznih krajeva sveta pa se na Aninom Fejsbuk profilu mogu pročitati reakcije na grčkom, španskom, engleskom i naravno, našem jeziku

Objavljeno: 15:09h

Fantastična haljina sa upadljivim šlicem, šik sandale, originalna torba, osmeh, predivan pogled... Ana Ivanović je impresionirala pratioce na Fejsbuku novim modnim izdanjem. Da li će i vas?

"Pronađite radost u jednostavnim stvarima", napisala je Ana Ivanović na Fejsbuku. Zaintrigirala je slavna Beograđanka i ovim rečima i kao što rekosmo stajlingom.

Njenu fotografiju komentarisali su obožavaoci iz raznih krajeva sveta pa se na Aninom Fejsbuk profilu mogu pročitati reakcije na grčkom, španskom, engleskom i naravno, našem jeziku.

"Moja divna Ana! Volim je svim srcem!", "Prelepa", "Boginja iz Srbije", "Prirodna lepota", "Kraljica", "Dama"... glase neki od više stotina komentara o Aninoj objavi koju je lajkovao 11 hiljada ljudi.

Bura i zbog Aninog komentara

Ana Ivanović
foto: Printscreen/Instagram/anaivanovic

Kada je reč o njenoj poruci koju je objavila uz fotografiju- "pronađite radost u jednostavnim stvarima", prate je oprečni komentari pa jedni kažu:

"Ana je jednostavno prelepa. Nema ničeg komplikovanog. Prelepa haljina, obala i ona.. Jednostavna jednostavnost", "Jednostavna i elegantna" a drugi poručuju: "Da imam milione u banci, i ja bih pronašao sreću u jednostavnim stvarima".

Ana i Švajni pored Robija Vilijamsa

Pre nego što je zaludela Fejsbuk novom fotkom, Ana je sa suprugom Bastijanom Švanjštajgerom pre tri dana bila na koncertu Robija Vilijamsa u Minhenu.

Bila je to prilika da se Ana proćaska sa slavnim pevačem, a i da još jednom oduševi stilom. Simpatije je pobrao i njen muž koji uvek u njenom društvu imao ovako širok osmeh.

Inače, u nedelju 28. avgusta, na dan koncerta svetske muzičke zvezde, poznati par slavio je rođendan mlađem sinu Leonu. Ana i Švajni imaju i sina Luku.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.