"VOLIM JE BRATE, BAŠ JE LIMVO": Ovako danas izgleda čuveni PIKAC IZ "VRATIĆE SE RODE", NIJE ISTA OSOBA (FOTO)
Foto: Printscreen

jeste li znali?

"VOLIM JE BRATE, BAŠ JE LIMVO": Ovako danas izgleda čuveni PIKAC IZ "VRATIĆE SE RODE", NIJE ISTA OSOBA (FOTO)

Njegova supruga Jelena objašnjava da je u čitavu priču ušla srcem

Objavljeno: 13:33h

Bojana Dimitrijevića zapamtili smo i zavoleli pre svega zahvaljujući seriji "Vratiće se rode" u kojoj je maestralno odigrao ulogu Pikca. Zapamtili smo ga i u serijama "Južni vetar", "Mama i tata se igraju rata", "kaljave gume", "Kamiondžije d.o.o." filmovima "Taksi bluz" i "Ime Dobrica, prezime nepoznato".

Međutim, glumac koji je donedavno imao između pet i sedam projekata godišnje, u poslednje vreme ima sve manje posla zbog ekologije. On i njegova supruga i koleginica Jelena Stupljanin su, zbog brige kakvu ćemo zemlju, vodu i vazduh ostaviti generacijama iza nas, bili aktivni učesnici ekoloških protesta pošle jeseni i zime.

- Osim što su nam pružali podršku, ljudi su se pravdali da sami nemaju hrabrost da izađu na ulicu i iskažu svoj stav jer se boje posledica. A posledice postoje, to znamo svi. Nije teško pretpostaviti zašto ove godine nisam snimio nijedan TV ili filmski projekat. Do ekološkog angažovanja i javnog iznošenja stavova snimao sam imeđu pet i sedam godišnje- tvrdi Bojan.

Njegova supruga Jelena objašnjava da je u čitavu priču ušla srcem.

- Nisam razmišljala o eventualnim neprijatnostima koje mi se mogu dogoditi. Ono što se dešava ljudima u Gornjim Nedeljicama i okolini dešava se svima nama. Svi mi pijemo vodu, jedemo hranu i dišemo vazduh. Bilo mi je prirodno da podržim tako iskrenu i čistu ideju kao što je zaštita životne sredine. Nemamo rezervnu zemlju, ni rezervnu planetu - uverena je Jelena.

(Espreso/ Gloria)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.