JELENA SE POJAVILA U GOLOJ HALJINI I BEZ GAĆICA, CEO NIŠ ZAVRŠIO NA APARATIMA: Ovoliku provokaciju još niste videli
Foto: Printscreen

AU

JELENA SE POJAVILA U GOLOJ HALJINI I BEZ GAĆICA, CEO NIŠ ZAVRŠIO NA APARATIMA: Ovoliku provokaciju još niste videli

Ovu efektnu toaletu krasi i dubok dekolte, a uprkos činjenici da je vrlo provokativna, ne ostavlja vulgaran utisak - Jelena ju je zaista savršeno iznela

Objavljeno:

Jelena Gavrilović važi za jednu od najlepših i najatraktivnijih sprskih glumica, a ova dama poznata je i po svom elegantnom, istančanom modnom stilu.

Nedavno se pojavila na Filmskom festivalu u Herceg Novom, a za tu priliku izabrala je raskošno, zavodljivo izdanje koje malo koga ostavlja ravnodušnim. Poznata 39-godišnjakinja zablistala je u seksi, "goloj" haljini u crnoj boji, ukrašenoj prozirnim delovima koji su jasno pokazali da glumica ne nosi gaćice.

Ovu efektnu toaletu krasi i dubok dekolte, a uprkos činjenici da je vrlo provokativna, ne ostavlja vulgaran utisak - Jelena ju je zaista savršeno iznela.

Ona je izdanje začinila elegantnim, efektnim minđušama u crnoj boji, a glamuru su doprinele i svečana, jednostavna frizura i odlična šminka.

Gospođica Gavrilović prikupila je brojne komplimente za ovaj stajling na društvenim mrežama. "Naša, a svetska", "Auuuu, izgore sve", "Divnoćo jedna", "Prelepa dama, princeza", "Ovo je vrh", "Bruka koliko dobro izgleda", "Savršeno", "Fatalna žena", "Najlepša Srpkinja", samo su neki u moru komentara.

Jelena je i inače poznata po nepogrešivim, glamuroznim izdanjima na crvenom tepihu i javnim događajima - njena vitka, izvajana figura daje joj slobodu da koketira sa različitim modelima haljina, te nije ni čudo što je uvek sjajno stilizovana.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.