ŠTA JOJ JE TO DOLE? Manekenka objavila NIKAD INTIMNIJU SLIKU, pa izazvala BRUTALNE REAKCIJE ZBOG NJE (FOTO)
Foto: Profimedia

au

ŠTA JOJ JE TO DOLE? Manekenka objavila NIKAD INTIMNIJU SLIKU, pa izazvala BRUTALNE REAKCIJE ZBOG NJE (FOTO)

Čuvena manekenka podelila je fotografiju koja je pokazala da se suočava sa veoma čestim problemom među trudnicama, ali usled kog je lični potpuno promenjen

Objavljeno: 10:22h

Iako mnoge žene lagano prođu kroz trudnoću i nemaju ozbiljnijih problema, barem ne onih vidljivih, većina njih zna sa kakvim se simptomima i teškoćama tokom takozvanog drugog stanja mogu suočiti buduće mame. To je na svojoj koži osetila i brazilska lepotica Adriana Lima (41), nekadašnji top-model i bivša supruga našeg proslavljenog košarkaškog asa, Marka Jarića, koja je nedavno objavila fotografiju na Instagramu želeći da pokaže s kakvim se izazovom sučava dok iščekuje da na svet donese treće dete.

Ona se, naime, pratiocima požalila na problem s oticanjem nogu, budući da je zagazila u poslednje tromesečje trudnoće. Njena fotografija zapravo pokazuje da se i nekadašnja slavna manekenka suočava sa istim problemima kao i mnoge buduće mame. U svojoj objavi je napisala „otečena stopala i noge, ne mogu da dočekam dolazak dečaka“.

1 / 9 Foto: Profimedia

Za vreme trudnoće normalna je pojava da noge otiču. Beba stvara pritisak na krvne sudove, a do toga dolazi i zbog povećane zapremine krvi u telu u ovom periodu. Iako se na prvi pogled čini kako je u pitanju višak kilograma, zapravo je oticanje prouzrokovano faktorima u trudnoći i povlači se nakon određenog vremena.

Lima je objavila fotku da pokaže kako se suočava sa istim problemom kao i druge žene u trudnoći

Mnoge žene u ovom periodu ne mogu da obuju stare cipele i to im predstavlja problem jer se moraju odlučiti za komforniju i otvoreniju obuću.

Drugo rešenje je da postoje namirnice kojima se ovaj problem može uglavnom rešiti ili makar umanjiti. Unos vitamina i menarala je po preporukama stručnjaka najidealniji način da se smanji oticanje tela. Unos vode je i više nego poželjan jer pomaže izbacivanju zadržane tečnosti u organizmu. A izbegavanje soli i kafe tokom trudnoće je univerzalni savet koji možete dobiti od stručnih lica kako biste izbegli muke tog stanja.

Adriana
foto: Printscreen/Instagram

Inače, Adrianina objava je izazvala salve reakcija na društvenim mrežama, od onih u kojima joj je pružena podrška, do reakcija iznenađenja.

- Neobično mi je da vidim njene noge u ovakvom stanju. Drži se, prelepa ženo - glasio je samo jedan od mnogobrojnih komentara na njenu objavu.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.