MILOŠ TIMOTIJEVIĆ OBJAVIO GOLU SLIKU! Izbacio ga pred svima, ŠOK I NEVERICA (FOTO)
Foto: Printscreen

AU

MILOŠ TIMOTIJEVIĆ OBJAVIO GOLU SLIKU! Izbacio ga pred svima, ŠOK I NEVERICA (FOTO)

Poznati četrdesetsedmogodišnjak objavio je zapis na Instagramu na kom je pokazao kako je za samo dva i po meseca uspeo da transformiše svoje telo i opravda činjenicu da je pravi miljenik žena

Objavljeno:

Miloš Timotijević (47) koji je uvek važio za jednog od najzgodnijih srpskih glumaca zaprepastio je svoje fanove, a posebno pripadnice nežnijeg pola, poslednjom objavom na društvenim mrežama.

Naime, poznati srcelomac koji je više puta u medijima isticao da mu je veoma važno da vodi računa o svom zdravlju i da redovno trenira, na Instagramu je objavio snimak i fotografije s vidnim viškom kilograma i ogromnim stomakom do zuba, koji mu se pritom i preliva preko pantalona. Miljenik mnogobrojnih žena izgleda kao da se načisto zapustio, a prema sopstvenom priznanju, dozvolio je sebi da se ugoji više od 14 kilograma.

I taman kada su mnogi pomislili da je u pitanju transformacija zarad neke od uloga koje trenutno igra u brojnim serijama, ispostavilo se da je Miloš zapravo tako izgledao. Kako je objasnio u jednom od intervjua za beogradske medije problem je nastao u vreme korone kad je prestao sa treninzima, a salo je počelo da se lepi, posebno oko struka i na stomaku. Kilogram po kilogram i on je ubrzo shvatio da se preterano ugojio i da će biti još gore ukoliko nešto hitno ne preduzme.

1 / 5 Foto: Printscreen

U maju pred povratak redovnim treninzima slikao je sebe sa velikim stomakom kao podsetnik da ne posustane sa vežbanjem. Tu fotografiju objavio je tek sada kako bi uporedio sebe nekad i sad. Usledilo je dva i po meseca žestokih treninga i vežbanja, što mu je pomoglo da se u rekordnom roku vrati u raniju formu. I rezultati nisu izostali.

- Ovo je dokaz da se može sve, 14 kilograma manje za dva i po meseca - napisao je Timotijević uz video snimak pre i posle.

Na snimku koji je objavio na društvenim mrežama on govori da je sa vežbanjem započeo krajem maja.

- 24. maj. 2022. 99 kilograma, počinjem sa transformacijom – rekao je Timotijević, pa nastavio:

- Dva i po meseca kasnije, 14 kg manje, transformacija je završena – poručio je poznati glumac uz snimak na kome se vidi da je ponovo fit i vitak.

Miloš Timotijević jedan od najpopularnijih srpskih glumaca, a igrao je u brojnim serijama - "Senke nad Balkanom“, "Južni vetar", "Besa", "Pevačica" i u mnogim drugim.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.