PRSKALICA SA 12 MLAZNICA: Da travnjak ne požuti na jakom suncu (HIT proizvod)!
Prskalica sa fleksibilnim nastavcima, Foto: Promo

NAJLAKŠI NAČIN ZA ODRŽAVANJE

PRSKALICA SA 12 MLAZNICA: Da travnjak ne požuti na jakom suncu (HIT proizvod)!

Velika prednost je i to što svaka mlaznica ima tri rupice

Objavljeno:

Sunce je prejako, pa travnjak i baštu treba zbrinuti. Najlakši način za održavanje jeste ova prskalica koja se po mnogo čemu razlikuje od običnih – pogledajte OVDE.

Ova prskalica:

  • Odgovara svakom crevu
  • Ima 12 mlaznica
  • Svaka od mlaznica je FLEKSIBILNA – možete da je okrenete kako god želite (svaka se rotira za 360 stepeni)

Ona će vam omogućiti da ravnomerno zalivate travnjak umesto da preskačete neke delove. Plus nećete morati da stojite na vrućini i zalivate crevom. Samo fiklsirate ovu prskalicu na crevo i postavite je na travnjak, u baštu, među cvećem ili gde je već potrebno.

GDE MOŽE DA SE PORUČI? Imaju 2 opcije: Ili online OVDE ili pozivom na 011/6 888 999, a iznenadićete se koliko pristojna je cena s obzirom da je ova stvarčica nešto što ćete koristiti godinama i godinama.

Prskalica sa fleksibilnim nastavcima
foto: Promo

Velika prednost je i to što svaka mlaznica ima tri rupice. To znači da nema jakih vodenih udaraca koji bi mogli da oštete biljke i/ili travnjak. A pored funkcionalnosti, ova prskalica ima i zanimljiv dekorativni momenat: zamenjuje fontanu u vašem dvorištu i čini da izgleda još lepše nego što jeste.

GDE MOŽE DA SE PORUČI? Ili online OVDE ili pozivom na 011/6 888 999, a iznenadićete se koliko pristojna je cena s obzirom da je ova stvarčica nešto što ćete koristiti godinama i godinama.

Prskalica sa fleksibilnim nastavcima
foto: Promo

(Espreso/Promo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.