VODITELJKA ŠOKIRALA SVOJOM NAJPRLJAVIJOM NAVIKOM: Pazite samo ŠTA RADI S VREMENA NA VREME
Dejvid i Viktorija, Foto: Printscreen Instagram/victoriabeckham

tajne bekamovih

VODITELJKA ŠOKIRALA SVOJOM NAJPRLJAVIJOM NAVIKOM: Pazite samo ŠTA RADI S VREMENA NA VREME

U Jutjub seriji "Gerijevih 29 pitanja" u kojima je razgovarao sa Gerijem Nevilom, Bekam je otkrio zanimljive detalje iz svog života.

Objavljeno:

Brak Dejvda i Viktorije Bekam oduvek je privlačio pažnju javnosti i smatra se jednim od najskladnijih iako su ga kao i sve druge VIP brakove pratile razne "turbulencije" i afere.

U Jutjub seriji "Gerijevih 29 pitanja" u kojima je razgovarao sa Gerijem Nevilom, Bekam je otkrio zanimljive detalje iz svog života.

Dejvid Bekam se retko može videti u opuštenom razgovoru sa pripadnicima "sedme sile" jer se uglavnom radilo o pričama vezanim za karijeru.

Ipak, od kako se povukao iz fudbala i uživa u blagodetima bogate karijere, mnogi putem društvenih mreža mogu da upoznaju delić njegovog privatnog života i opuštene prirode, zahvaljujući objavama na društvenim mrežama.

Međutim, svi koji ga vole ali i oni koji ga ne poznaju dovoljno, imali su nedavno priliku da uživaju u anegdotama iz privatnog života njega i njegove porodice. Dejvid se našalio u par navrata i otkrio smešne situacije koje njegovu suprugu dovode do ludila.

Zastavši na trenutak dok su šetali sa Gerijem, Dejvid se diskretno nakašljao.

- Viktorija ne voli kada radim ovo. Ne radim to često, možda poslednjih 15 godina - rekao je smejući se.

Nekadašnja fudbalska zvezda je nasmejao novinara rekavši da je on izuzetno uredan i pedantan dok njegova supruga nije.

- Ima još nekoliko stvari koje ja inače radim, a ona ne. Ja sam uredan a ona nije. Ona se kupa, s vremena na vreme - rekao je Bekam uz osmeh.

On je još u danima svoje karijere bio poznat po modnim izdanjima za koje su mnogi mislili da je uticaj izvršila Viktorija. Isto se odnosi i na frizure i tetovaže, međutim Dejvid je to demantovao. On je otkrio da je oduvek bio ljubitelj mode i da je sam odlučivao o tome šta će obući i da li će poneti kožni ili teksas stil kada se pojavljivao van terena.

Bekam nikada nije krio koliko voli svoju veliku porodicu i koliko joj je privržen. O njima je i u ovom intervjuu pričao sa velikom ljubavlju. Na pitanje novinara koja mu je omiljena tetovaža od njih 81 koju ima u na svom telu, rekao je da mu je teško da se odluči.

- Imena dece....i Viktorijino - odgovorio je brzo.

- Ubacite i to - rekao je uz smeh.

Kako je otkrio u intervjuu, svako dete mu je po nečemu slično. Po prirodi malo tvrdoglav, rekao je da je to od njega nasledio Romeo. Njegova mezimica Harper, je ocu slična po dobroti koju kod sebe poseduje, a najstariji Bruklin, koji se skoro oženio je po prirodi mek i brižan.

Iako likom podseća na svoju majku, tu karakternu crtu, smatra Bekam, nasledio je od njega. Na kraju se osvrnuo na Kruza, rekavši da je on karakteran lik i da tu smešnu stranu koju ima dele obojica. On je otkrio da njegova supruga stalno tvrdi kako je on duhovit iako mnogi za to ne znaju.

Na venčanju svog starijeg sina, kako je preneo "San", Dejvid je održao petominutni emotivni govor u kojem se osvrnuo na posebne trenutke iz života svog sina, prisetvši se kako je želeo da ga zaštti kada se rodio. Otkrio je kako je spavao na podu u bolnicii i da je vrata držao zatvorena kako niko ne bi ulazio, želeći da ga zaštiti na taj način.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.