HALJINE PO HOROSKOPSKOM ZNAKU: Evo kako treba DA SE ISTAKNE svaka od vas POSEBNO!
Foto: Profimedia

za vsaku po nešto!

HALJINE PO HOROSKOPSKOM ZNAKU: Evo kako treba DA SE ISTAKNE svaka od vas POSEBNO!

Proverite šta kaže horoskop i kakva se to haljina povezuje sa vašim znakom!

Objavljeno:

Haljina, bila lepršava, mini ili posuta šljokicama, zaštitni je znak leta. Biramo je rado za svaki dan ili posebne događaje, ali jeste li ikad razmišljali kakvu haljinu odabrati - prema horoskopskom znaku?

Jarac- vintidž haljina iz bakinog ormana

Jarčevi su opisani kao ambiciozni i uporni, ali kad je stil u pitanju, prevladava praktičnost. Jer oni preferiraju originalnu garderobu, znaju šta vole i tačno znaju gde to da kupe. Ipak, slabost su im svevremenski, vintidže komadi koji se ne mogu pronaći na svakom koraku i mala je šansa da ćete ih na još nekome osim njih primetiti..

Vodolija- ručno rađena haljina

Vodolije su opisani kao kreativni, originalni i slobodni znakovi, što postaje očigledno kad se zaviri u njihovu garderobu. Odvažni uzorci, komadi rađeni po meri i zanimljivi detalji prevladavaju njihovim ormarićima, a kad su u pitanju haljine, kažu kako vodolije vole podržati male brendove i okrenuti se ručno rađenom dizajnu.

Ribe- lepršava haljina za plažu

Opisuju ih kao znak koji je najsrećniji uz more pa Ribe naginju "bosonogoj" estetici. Najradije biraju komade koje je lako nabaciti preko kupaćeg kostima, a tu se ističu dugačke, lepršave haljine sa raskošnim uzorcima.

Ovan- haljina iz limitirane kolekcije

Ovnovi su ljubitelji trendova, ali vole i one komade za koje postoji lista čekanja, komade iz limitiranih kolekcija za koje znaju da ih neće svi imati. Osim toga, vole otkrivati i manje, ne toliko popularne brendove koje preferiraju više od "razvikanih" imena.

Bik- savremena dizajnerska haljina

Neki će reći da ništa nije dovoljno dobro za izbirljive Bikove, ali oni svoj idealan komad uvek će pronaći među luksuznim komadima koje prati i svevremenska elegancija. Vole raskošne tkanine i komade koji odolevaju prolaznosti trendova, u formama koje nikad neće izaći iz mode.

Blizanci- svestrani modeli

Blizanci vole opšte komade i ne boje se upečatljivih šara, ali ipak radije biraju svestrane komade koji se mogu nositi na više načina, zavisno o situaciji. Tako će najradije odabrati haljinu koja se može nositi uz sandale sa potpeticom i torbicu ili uz patikice i rančić.

Rak- haljina seoskog stila

Kažu kako Rakovi preferiraju udobnost, ali to ne podrazumeva isključivo samo trenerke. Oni itekako vole da izaberu i poneke ženstvene komade u vintage stilu, a opisuju ih i kao ljubitelje aktualnog seoskog trenda koji se ističe pastelnim bojama i nežnim naborima na haljinama.

Lav- haljina kojom će se istaknuti

Kombinacije koje biraju Lavovi nikad ne mogu proći neprimećeno pa kažu kako vole da se istaknu jarkim bojama i zanimljivim detaljima. Takođe obožavaju da nose haljine za posebne događaje, ali nisu nužno zainteresovani za trendove, pa često obožavaju da uz neki odevni komad ubace i neki upečatljivi aksesoar.

Devica- pouzdanost na prvom mestu

Opisuju ih kao pouzdane i marljive, sa perfekcionističkim sklonostima. Kada je u pitanju moda, razmišljaju u smeru dugotrajnosti pa biraju inovativne tkanine i održivu modu.

Vaga- haljine koje prate figuru

Kažu kako vole mekane tkanine sa teksturom koja prati njihovu liniju tela, ali ne preferiraju uvek igru na sigurno pa će ponekad eksperimentirati sa bojom ili natpisom, pod uslovom da ne izađu previše iz zone udobnosti.

Škorpije- jednostavna seksi haljina

Ne zanimaju ih previše jarke boje ili karneri, već biraju suptilnije komade, minimalističke linije i prigušene nijanse. To je najčešće model u crnoj boji, a ovog su leta hit i haljine sa efektnim izrazima.

Strelac- boho haljine

Strelčevi vole šljokice na svemu, a kažu kako u oblačenju preferiraju i dozu boho-stila. Vrlo rado biraju efektne modele posute šljokicama koji krojem zadržavaju notu ležernosti.

(Espreso/Diva)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.