SENZUALNA,OTMENA kolekcija koja slavi ženstvenost: Biljana Tipsarević ODUŠEVILA revijom, modeli OSTAVILI BEZ DAHA!
Foto: Privatna arhiva

bravo!

SENZUALNA,OTMENA kolekcija koja slavi ženstvenost: Biljana Tipsarević ODUŠEVILA revijom, modeli OSTAVILI BEZ DAHA!

U predivnom, neobičnom ambijentu bokokotorskog zaliva, kojim dominiraju kako Jadransko more, tako i planine, Biljana je predstavila najbolje komade svoje resort kolekcije.

Objavljeno:

Najtraženija srpska dizajnerka Biljana Tipsarević u nedelju uveče održala je spektakularnu modnu reviju u Crnoj Gori. U predivnom, neobičnom ambijentu bokokotorskog zaliva, kojim dominiraju kako Jadransko more, tako i planine, Biljana je predstavila najbolje komade svoje resort kolekcije.

Publika je uživala u divnim i upečatljivim kreacijama poznate kreatorke koje su već postale prepoznatljive širom regiona. Ona insistira na eleganciji i zavodljivosti devojaka koje prate trendove, ali njeni modeli ujedno odgovaraju i moćnoj, poslovnoj ženi koje cene kvalitet materijala i izrade.

Revija nudi uvid u senzualnu estetiku Biljaninog rada - modeli su bogati volanima, korsetima, ali i oštrom formom krojeva odela , a kada je reč o materijalima dominiraju brokat, čipka, materijali oplemenjienim perjem. Akcenat je na ženstvenosti i otmenosti s jedne strane, a s druge komadi su prilagođeni potrebama urbane žene i nosivi su u više prilika.

Biljana Tipsarević
foto: Privatna arhiva

"Noćni sjaj marine koja oduzima dah, pretočen u sjaj niti koje oplemenjuju dominantni brokat korišćen u kolekciji. Kao i forma građevinskog raskoša koja pruža jedinstven ugođaj, a inspiriše na stvaranje moćnih odela oštrih formi ali i lepršavih karnera i falti. Želim da se u mojoj kreaciji svaka dama oseća upravo onoliko moćno koliko je moćan pogled na ovaj spoj savršenosti, bilo da se nalazi ovde na primorju ili daleko od njega, jer dame koje prepoznaju moć one je nose na sebi, ali pre svega u sebi", rekla je dizajnerka o svojoj reviji na obali Jadrana. Veliki broj uticajnih ljudi iz sveta biznisa i javnog života prisustvovalo je ovoj modnoj bajci, a među poznatim zvanicama iz javnog života bili su Ana i Vlade Divac, supruga sestra i ženski deo porodice predsednika države.

I sama Biljana je na reviji blistala u haljini iz svoje kolekcije - odlučila se za brokat cvetnog dezena prožet zlatnim nitima u zagasitim nijansama bordo i svetloroze bojane, a karneri i volani na ovoj kreaciji istakli su njenu figuru na najbolji način.

Biljana Tipsarević
foto: Privatna arhiva

"Potrudili smo se da sve izgleda u skladu sa primorjem i sa lepotama Marine u kojoj se nalazimo. Pogotovo možete biti nadahnuti i inspirisani kada ste okruženi skladom lepotom mediteranske prirode i moderne arhitekture, dodala je poznata dizajnerka za reviju.

Biljana nam je saopštila i novosti o novom poglavlju svoje karijere - lansirala je kolekciju nakita od se u dizajniranju nakita zlata i dragog kamenja.

Biljana Tipsarević
foto: Privatna arhiva

"Dizajnirala sam nakit kakav sam oduvek zelela, i koji sam sa raznih skica u momentima inspiracije konačno pretocila u nakit koji prati moj stil. Nakit je za mene jedna simbolika ljubavi, i svih drugih uverenja koje nosimo u sebi, nasleđa, pogotovo što svaki komad nakita ima odredjenu simboliku koja je mom je mom srcu bliska. Nakit je deo svakog stajlinga i mozemo svakom dati poseban pečat. Kao sto modni stil moze reci puno o nama, tako je i sa nakitom koji nosimo” istakla je Biljana.

Toplo, morsko veče, dobra muzika, romantična atmosfera i kolekcija koja slavi žensku senzualnost i moć. Bio je ovo modni događaj koji nije ostavio ravnodušnim ni najbolje poznavaoce mode što je očigledan rezultat njenog kvalitetnog rada i posvećenosti više od jedne decenije u modi.

Biljana Tipsarević
foto: Privatna arhiva

Bonus video:

10:32

JA SAM KARMIČKI PREDODREĐENA ZA DRAME! Jelena Karleuša za Espreso o BORBI sa PORODICOM i pokretanju BIZNISA!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.