JOVANA JEREMIĆ DOŠLA NA PINKU ONAKO KAKO NIKAD NIKO NIJE: Zbog njenog IZGLEDA cela Srbija će da BRUJI! (ŠOK FOTO)
Foto: TV Pink printscreen

kakav šok

JOVANA JEREMIĆ DOŠLA NA PINKU ONAKO KAKO NIKAD NIKO NIJE: Zbog njenog IZGLEDA cela Srbija će da BRUJI! (ŠOK FOTO)

- Ja sam šokirana! Kada sam izabrala da se bavim ovim slučajem sa te informativno- društvene strane, ja sam mislila da sanjam!

Objavljeno:

Kao i svakog vikenda, na programu najgledanije televizije Pink, jutarnji termin rezervisan je za najgledanije ''Novo Vikend Jutro'' u regionu, sa vašom omiljenom voditeljkom Jovanom Jeremić.

Jovana se ovog jutra u velelepnom studiju televizije Pink pojavila u crnoj haljini sa belim tufnicama, a lepršava letnja haljina je istakla sve voditeljkine atribute.

Dok su se obrađivale sve najudarnije teme iz zemlje i sveta, Jovanin stajling je milionski auditorijum ostavio bez daha, a golu nogu, sandale na štiklu i dubok dekolte komentarisali su mnogi.

1 / 5 Foto: Printscreen Instagram/jovanajeremic

Inače, kao i cela domaća javnost i voditeljka Jovana Jeremić ne krije da je izbezumljena monstruoznim činom porodice Osmakčić koja je lažirala smrt Franja, oca sada već bivšeg zadrugara Marka.

- Ja sam šokirana! Kada sam izabrala da se bavim ovim slučajem sa te informativno- društvene strane, ja sam mislila da sanjam! Mislila sam da je to iscenirano i da je to deo jednog rijaliti projekta. Međutim, kada sam čula da to ništa nije iscenirano, ja sam bila šokirana. Da jedan čovek može da izmisli smrt svog oca da bi pobegao iz "Zadruge", to je za mene šokantno. Ako je on spreman da to uradi, onda je on spreman sutra da ukrade, da slaže, da ubije nekog. Kada mi pomeneš Osmakčiće, meni je osećaj da je tu kao neki crni duh, kao neka crna energija koja se obavila nad tom kućom, da oni eliminišu svakoga ko se njima protivi, da uzimaju pravdu u svoje ruke... Pa cela ta priča mi još morbidnija kad se pominju te neke trudne žene, ti neki abortusi nasilni, ti neki misteriozni nestanci ljudi...

I pored prevare koju su počinili, Osmakčići se hvale svojim zlodelima i to što je Marko pominjao prekid trudnoće Matee L. iz Zagreba i to da je njegov otac Hitler....

1 / 3 Foto: Printscreen

- Imaš u psihologiji psihopota. Radeći sa mnogim detektivima, ja sam učila da oni uživaju u tome, oni se hrane time da ulivaju strah, uživaju da ubiju i da se hvale time. Jer oni(prihopate) vole strah u očima žrtve. I svaki psihopata će se hvaliti svojim zlodelom. Jer on to radi, kao Hanibal Lektor, da bi bio popularan. Bio je u slučaj jedan u bivšoj Jugoslaviji, Toma Fila je branio, žena koja je ubijala trudnice jer ona nije mogla da ostane u drugom stanju.

Bonus video:

02:08

ESPRESO ANKETA: Da li biste dali svom detetu HPV vakcinu, besplatna je i lekari su za

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.