PRE 32 GODINE JE BILA ZGODNA ŽENA, A SAD SE PRETVORILA U OVO: Mnogi neće dolaziti sebi (FOTO)
Džulija Roberts, Foto: Profimedia

POGLEDAJTE KAKVA JE SADA

PRE 32 GODINE JE BILA ZGODNA ŽENA, A SAD SE PRETVORILA U OVO: Mnogi neće dolaziti sebi (FOTO)

Čuvena glumica na crvenom tepihu blista u glamuroznim toaletama dok je van kamera potpuno opuštena. U to su se uverili i Beograđani tokom njenog boravka u našem gradu pre 5 godina.

Objavljeno:

Sa očaravajućim osmehom Džulija Roberts (54) je osvojila svet pre 32 godine u filmu „Zgodna žena“. Ovaj film je postigao ogromnu popularnost i postao jedan od najgledanijih romantičnih komedija svih vremena.

Bio je to početak jedne od najtraženijih i najplaćenijih glumica na svetu koja i danas suvereno vlada Holivudom. Osvojila je Oskara pre 22 godine za naslovnu ulogu u filmu „Erin Broković“ kao 3 Zlatna globusa.

Džulija Roberts
foto: Profimedia

Opuštena van kamera

Ljubimica Amerike na crvenom tepihu pojavljuje se u raskošnim toaletama koje oduzimaju dah, dok se privatno oblači mnogo ležernije, a opet sa istančanim ukusom.

Nedavno je snimljena na Long Ajlandu gde snima film „Ostavi svet iza sebe“ u kome joj je partner Itan Hok. Džuliju su papraci uhvatili nasmejanu i dobro raspoloženu na plažu u pauzi snimanja filma. Nosila je sjajnu letnju kombinaciju kratak teksas šorc, zelenu majicu na široke bretele preko koga je imala oversajz plavu košulju, a na licu tamne avijatičarske naočari.

Dolazak u Beograd

Koliko je Džulija van kamera potpuno opuštena uverili su se i Beograđani tokom njenog boravka u našoj prestonici krajem jula 2017. U Srbiju je stigla sa decom i dok je njen suprug Danijel snimao film ona je s decom opušteno šetala Knez Mihailovom ulicom. Prepoznala je prodavačica u jednoj parfimeriji koja je bila šokirana kad je shvatila da je uslužila „zgodnu ženu“ i glavom i bradom.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.