SAZNALA DA JE DEČKO VARA SA 85 ŽENA: Uzela mu je telefon i PRONAŠLA OVU STVAR, UŽAS (VIDEO)
Tori, Foto: Printscreen/Tiktok

DOŽIVELA PONIŽENJE

SAZNALA DA JE DEČKO VARA SA 85 ŽENA: Uzela mu je telefon i PRONAŠLA OVU STVAR, UŽAS (VIDEO)

Mlada Amerikanka je podelila svoju priču na društvenoj mreži

Objavljeno:

Sumnja u vernost partnera se javlja kod mnogih ljudi s vremena na vreme, pa se koriste različite metode kako bi se došlo do istine.

Korisnica Tik Toka, mlada Amerikanka po imenu Tori, otvorila je dušu u jednom svom videu, kako bi podelila priču o svom raskidu, nakon što je posumnjala da je dečko vara.

Svoj video je započela pitanjem, na koje je odmah i odgovorila:

– Šta je sramotnije i više srceparajuće od toga da pogledaš telefon svog muškarca i da saznaš da te vara? Kada saznaš da ne može da te prevari – rekla je ona i počela da objašnjava, naizgled, konfuznu situaciju.

– Kada pregledaš telefon svog partnera i saznaš da on stalno pokušava, ali nikako ne uspeva da vas prevari, doživiš sramotu koju ne želiš ni svom najgorem neprijatelju.

Tori je rekla korisnicima da je počela da njuška po telefonu svog dečka, nakon što je postala sumnjičava i otkrila da je napravio profil na Tinderu, aplikaciji namenjenoj za upoznavanje.

Kada je Tori ušla na profil svog dečka i pregledala poruke, saznala je da se njen dečko dopisivao sa čak 85 žena.Odgovarajući na komentare na svoj video, Tori je rekla da ju je sama sramota, zbog shvatanja da niko ne želi njenog muškarca, naterala da raskine sa njim, dok je to što je pokušavao da je prevari manje važno.

– On je tako jeziv i tako ružan, a slike koje je odabrao za svoj profil su toliko sramotne da ne može da dobije ni jednu jedinu.

Nažalost, mnoge žene u odeljcima za komentare rekle su da su prošle kroz slične situacije sa svojim bivšim partnerima.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.