SRPKINJE OTKRILE KAKO PROVERAVAJU VERNOST PARTNERA: Jedna pravila lažni profil, druga špijunirala dečka, a treća...
Sve su otrkile, Foto: Profimedia / printscreen

SVE SU OTKRILE

SRPKINJE OTKRILE KAKO PROVERAVAJU VERNOST PARTNERA: Jedna pravila lažni profil, druga špijunirala dečka, a treća...

Jedna Sandra se dopisivala preko lažnog profila

Objavljeno:

Da li mu uzimate telefon kada on to ne vidi, pravite lažne profile na društvenim mrežama i tako ga špijunirate ili ga pratite po gradu, sasvim je nevažno, jer realno, svi to radimo.

"Moja koleginica sa posla prekopirala je ženski deo imenika dečka u svoj imenik. I kada on ode u wc i bude aktivan na Viberu, ona ulazi u sve te kontakte redom i gleda ko je onlajn. Navatala ga verovali ili ne i nije ga ostavila nego je izbrisala Viber", napisala je jedna tviterašica.

Prevara,
foto: Printscreen

"Izašao je u diskoteku bez mene, a pošto mu nisam verovala, krenula sam sa drugaricom da ga pratim. Sakrile smo se u žbunju iza diskoteke, jer smo odatle imale najbolji pogled. Tako smo bile jedno pola sata u tom žbunju. Hajde što on ništa nije radio, sedeo je i pio sa drugarima, hajde što smo se cele izgrebale u onom žbunju, ali nas je popiškio neki lik. Čovek je lagano došao da tu obavi nužnu i to baš na naše patike", rekla je Nikolina i dodala da se drugarica tom priliko baš naljtila na nju.

Prevara,
foto: Printscreen

"Nikad neću zaboraviti kako sam špijunirala jednom bivšeg. Stajao mi prozor na "whatsappu" s njim otvoren 3, 4 sata ne bih li videla koliko često ulazi i koliko se prosečno zadrž,ava pa sam izvlačila neke zaključke…. Toga sam se setila upravo sasvim slučajno. Radim isto opet", napisala je jedna devojka na Tviteru.

Jedna Sandra se dopisivala preko lažnog profila.

"Napravila sam fejk profil na "Instagramu", zapratila dečka, lajkovala mu par fotki, a onda sam mu se javila. Dopisivali smo se skoro nedelju dana, a onda sam zaboravila da se odjavim sa tog profila i zamislite šta - uzeo mi je telefon i video da sam "Makica91" zapravo ja. Poludeo je i on se naljutio na mene, iako je trebalo ja na njega", ispričala je Sandra.

Prevara,
foto: Printscreen

"Pre neki dan sam na internetu našla članak u kom piše na koji način je moguće pratiti svog dečka, i u svakom trenutku znati gde se nalazi. Kada sam njemu predložila ideju da otvorimo naloge za taj "Google Latitude", pa da na mapi uvek vidimo gde je onaj drugi, on se razbesneo. Rekao mi je da ja nemam poverenja u njega, i nije hteo da čuje za to! Nikad ranije nisam pomislila da me vara, ali ovo mi je mnogo sumnjivo. On kaze da ako mu verujem, ne trebaju mi nikakve mape, ali opet, ako ne radi ništa sumnjivo, zasto mi ne da da vidim gde je", napisala je jedan devojka na portalu "ana.rs".

(Espreso / Blic žena)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.