OSTAVIO JU JE LJUBAVNIK, PA NAVALIO NA NJU: Sada svašta čuje KROZ ROĐENE ZIDOVE!
Afera, Foto: Profimedia

želi vezu sa njim

OSTAVIO JU JE LJUBAVNIK, PA NAVALIO NA NJU: Sada svašta čuje KROZ ROĐENE ZIDOVE!

No, prošle nedelje joj je poslao poruku da ne može doći jer je njegova žena pozvala prijatelje. To ju je nateralo da shvati koliko je usamljena.

Objavljeno:

Imala sam aferu s oženjenim muškarcem iz susedstva. Rekao mi je da nije imao odnos sa svojom ženom, ali sada me je ostavio i uverena sam da ih čujem kako vode ljubav kroz zidove – napisala je jedna žena za psihoterapeuta Deidre.

1 / 8 Foto: Profimedia

Noću ih čuje kako se zajedno smeju i misli da je ona razlog njihovog smeha te da je celo vreme ismejavaju. Ona ima 32 godine, dok on ima 43 godine i dvoje male dece.

– Naša jednogodišnja afera počela je kada sam se zaključala iz stana i on mi priskočio u pomoć, otvorivši prozor. Ponudila sam mu piće da se zahvalim, što se pretvorilo u dva i na kraju smo imali seks na kauču. Rekao mi je da nije zadovoljan svojom ženom, ali da je neće ostaviti zbog dece – nastavila je. Od tada su vodili ljubav u njenom stanu kad god su mogli. Na kraju se zaljubila u njega, a on joj je rekao da oseća isto.

No, prošle nedelje joj je poslao poruku da ne može doći jer je njegova žena pozvala prijatelje. To ju je nateralo da shvati koliko je usamljena.

– Sledeći dan je prekinuo našu vezu, rekavši da mu žena postaje sumnjičava. Rekao je da zaslužujem bolje od njega, ali osećam se iskorišćeno i povređeno. Rekao mi je da on i njegova žena nisu imali seks, ali ponekad mislim da ih čujem kako su intimni i kako se zajedno smeju. Mučim se i znam da nije zdravo, ali ne mogu ga zaboraviti – zaključila je.

– Vaš bivši ljubavnik je u pravu: zaslužujete bolje. Zavlačio vas je godinu dana, pustio vas da se zaljubite u njega i rekao vam da vas voli, a onda prekinuo vezu bez upozorenja. Ali činjenica je da je uvek govorio da neće ostaviti svoju ženu i u tome je barem ostao veran svojoj reči.

Kratkoročno, znati da je tako blizu i da biste mogli naleteti na njega biće bolno i neugodno. Ali kad ga jednom prebolite, biće lakše. Koncentrišite se na upoznavanje muškarca koji je dostupan i veran - odgovorila joj je stručnjak.

(Espreso/VL)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.