RUSKI PSIHOLOG BRUTALAN: Pazite samo ŠTA REČE ČOVEK!
Prevara, Foto: Profimedia

komentar

RUSKI PSIHOLOG BRUTALAN: Pazite samo ŠTA REČE ČOVEK!

Ovoga puta se dotakao prevara i mnoge šokirao svojom izjavom

Objavljeno:

Jedno od najvećih iskušenja u današnje vreme je, čini nam se, ostati privržen osobi sa kojom ste.

1 / 4 Foto: Profimedia

Bilo da ste u vezi ili braku, kroz život ste sigurno nailazili na razna iskušenja, a jedno od najvećih je ostati veran.

Mihail Lebkovski je poznati ruski psiholog, koji je ponajviše poznat po svojim surovim stavovima.

On se često osvrće na život i realne probleme, ali i daje savete kako da se te situacije probrode.

Ovoga puta se dotakao prevara i mnoge šokirao svojom izjavom.

Posebno se osvrnuo na devojke koje jure oženjene muškarce i poručio im da one neće biti naslednice njihovih žena, već isključivo devojke za provod, eksperimentisanje i ostvarivanje fantazija.

- Nikada se ne treba družiti sa oženjenim muškarcima. Riba se prodaje u ribarnici, meso u mesari. Ne gubite vreme. Oženjenom čoveku žena nije potrebna, već je ima kod kuće - posavetovao je psiholog.

Kada dođe do bilo koje vrste veze sa oženjenim čovekom, mnoge devojke imaju velika očekivanja. Uglavnom gaje lažnu nadu da će on ostaviti svoju ženu i osnovati sa njom porodicu. To se, međutim, skoro nikada ne desi, a ako se nekad i desi, ubrzo opet padnu na listi, jer ko je prevario svoju ženu jednom, prevariće je ponovo, pa makar to bila i ona sa kojom ju je varao.

Sa druge strane, kada su u pitanju muškarci koji pristaju na paralelnu vezu, jasan je stav psihologa da uvek prvo treba završiti prethodno i tek onda ući u novu priču. Jer, kako kaže, ljubav je iskrenost, prevara je laganje. A zašto lagati? Ako osetimo da nam odnos sa nekim više ne prija, da se strast, pa i ljubav ugasila, da smo željni promene, eksperimentisanja, zašto onda kinjiti drugu stranu, lagati je i zavlačiti?

Muškarcima potrebna žena sa karakterom

Labkovski dalje smatra da postoji tip žena koji može zadržati muškarca na duže staze, ali mora da ih krasi jedna jaka osobina.

- Muškarcima nikad ne dosade žene sa karakterom. Nerviraju ih žene bez karaktera, jer izgledaju kao prazno mesto - rekao je psiholog.

Kada je reč o slaganju sa partnerom, psiholog ističe da svaka veza treba da bude bazirana na poverenju. Ako poverenja nema, čemu onda bilo kakav odnos?

- Ako ne verujete muškarcu, zašto vam je on uopšte potreban? Kad ljudi ne veruju jedni drugima, to više nije ljubav, već obračun.

1 / 3 Foto: Profimedia

A što se tiče unutrašnjih nemira i previranja oba partnera, psiholog Labkovski savetuje sledeće:

- Ako vam se ne sviđa što vam muškarac ne izjavljuje ljubav, promenite muškarca, nađite pričljivijeg. Uvek kažem: ako ne voliš, ne izjedaj tog čoveka. Ljudima ne treba ispirati mozak. Ili ga prihvatite takvog kakav jeste, ili nađite nekog drugog.

Imamo pravo da nam neki odnos više nije po meri, ali nemamo pravo da u takvom odnosu ostajemo, pritom povređujući i mučeći drugu stranu.

Jer, kako kaže psiholog Labkovski: - Sam čin preljube nije strašan koliko njeno prikrivanje.

(Espreso/Krstarica)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.