BILA JE U SAVRŠENOJ VEZI SA DEČKOM: Onda je ON uradio ovo i sve joj se preokrenulo za 180 stepeni
Foto: Profimedia

KO BI REKAO?

BILA JE U SAVRŠENOJ VEZI SA DEČKOM: Onda je ON uradio ovo i sve joj se preokrenulo za 180 stepeni

Mislila sam da sam srećna s dečkom

Objavljeno:

Deidre je stučnjak za ljubavne i porodične probleme. Ovoga puta obratila joj se devojka koja je u naočigled ozbiljnoj vezi, ali samo jedan događaj bio je dovoljan da poljulja njenu stabilnost.

Mislila sam da sam srećna s dečkom sve dok me najbolji prijatelj nije poljubio. Dečko mi je super, ali kada spomene da bismo mogli da se venčamo, osećam mučninu u stomaku.

Kad razgovaram s njegovom porodicom o venčanju, njegovi roditelji uvek govore kako moram da uzmem njegovo prezime i kako se raduju unucima, a meni to stvara strah. Moj dečko nije siguran da li želi da ima decu. Brine se da, ako se venčaju, roditelji mogu da ih "pritisnu" da požure sa decom.

Milica Pavlović, Miloš Timotijević, Poljubac
foto: Serija Pevačica/Printscreen

Nedavno sam otišla u šetnju sa svojim najboljim prijateljem. Ima 29 godina i prijatelji smo od škole. Ni on ne želi decu i shvata moj stav. Dok smo hodali, zagrlio me i pomilovao po kosi. Bila sam šokirana kad je rekao: "Zaljubljen sam u tebe."

No, osećala sam se sjajno kad me poljubio. Na kraju sam se povukla i rekla da ne mogu da prevarim dečka. Ne želim nikoga da povredim, ali ne želim ni pogrešno da izaberem.

Deidre je odgovorila: "Postoji šansa da vam ni jedna od ovih veza ne bi bila prava. Vreme je za razgovor sa vašim dečkom. Dajte mu do znanja da ne želite decu i da se neće predomisliti. On mora da se pomiri s time i podrži vas protiv njegovih roditelja. Da ste prema svom najboljem prijatelju osećali isto što i on prema vama, verovatno bi vas odavno privukao. Dogovorite se da ga ponovno vidite i recite mu da ne želite da ono što se dogodilo među vama pokvari vaše prijateljstvo."

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.