SVI GLEDAJU U NJENE DONJE, A NE GORNJE OČI: Živi da provocira, kada se SKINE IZGORI SVAKI DELIĆ (FOTO)
Stejsi Amber Vard, Foto: Printscreen/Instagram

vol ida provocira

SVI GLEDAJU U NJENE DONJE, A NE GORNJE OČI: Živi da provocira, kada se SKINE IZGORI SVAKI DELIĆ (FOTO)

Njen suprug je trenutno kapiten Kardifa, koji je trenutno 16. u Premijer ligi

Objavljeno: 09:47h

Šon Morison, kapiten Kardifa, možda nije fudbaler kog će te pamtiti, ali zato njegovu atraktivnu suprugu Stejsi Amber Vard sigurno hoćete!

Zgodna Stejsi važi za jednu od najlepših supruga fudbalera u Premijer ligi, a mnogi smatraju da ima najlepši dekolte na Ostrvu.

Stejsi je aktivna na društvenim mrežama, često pozira u atraktivnim odevnim kombinacijama, a njene fantastične grudi uvek su u prvom planu. Ima više od 50.000 pratilaca na Instagramu.

Njen suprug je trenutno kapiten Kardifa, koji je trenutno 16. u Premijer ligi.

1 / 10 Foto: Printscreen/Instagram

A da li znate zbog koje lepotice su mnogi fudbaleri čekali u redu?

Nekadašnja voditeljka Sandra Drašković, poznatija kao Sani Armani bila je uspešna 90-ih godina kao lice TV "Pinka", a osmehom i harizmom osvojima je simpatije i naklonost publike.

Ovu atraktivnu plavušu sigurno pamtite kao voditeljku "City cluba", a u jednom periodu je vodila i svoju autorsku emisiju "Sanimetar" i još mnoge druge. Pojavila se u spotu Cece Ražnatović "Crveno",a bila je u braku sa fudbalerom Nikolom Lazetićem, sa kojim ima sina Luku.

Sandra je tada važila za jednu od naših najlepših voditeljki, a bila je i te kako angažovana, kako u televizijskim emisijama, tako i u reklamama. Na samom početku karijere bavila se manekenstvom.

Zahvaljujući poslu pronašla je i ljubav pa je tako na jednom od snimanja upoznala svog budućeg supruga fudbalera Nikolu Lazetića sa kojim je dobila sina Luku. Nedugo potom usledio je razvod i od tog trenutka, Sandra se povukla iz javnosti.

1 / 6 Foto: Instagram printscreen/sandraskovic

Ono o čemu se takođe pričalo jesu plastične operacije koje je radila. Još dok je bila medijski eksponirana, Sani je počela da menja oblik lica. Primetno je da je smanjila nos, napumpala usne i podvrgnula se još nekim intervencijama plastičnog hirurga

Sandra danas živi u Los Anđelesu, a sudeći po fotografijama, deluje da maksimalno uživa.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.