POLUGOLA HODALA PO KUĆI, PA JOJ SE KOMŠIJA POJAVIO PRED VRATIMA: Morala je da skine DONJI VEŠ
Ilustracija, Foto: Printscreen / Ruptly.com

užas

POLUGOLA HODALA PO KUĆI, PA JOJ SE KOMŠIJA POJAVIO PRED VRATIMA: Morala je da skine DONJI VEŠ

„Obojica vas krive što vam je udobno iza zatvorenih vrata dok komšijsko dete dvogledom viri kroz prozore“, napisao je jedan korisnik

Objavljeno: 11:36h

Žena je podelila svoj bizaran problem sa korisnicima Reddita. Ona je objasnila da se nedavno vratila sa medenog meseca sa suprugom i da je povremeno ujutru hodala samo u donjem vešu.

Komšija iz pakla

Jednog dana komšija joj je ljutito pokucao na vrata jer je birala kućnu odeću jer ju je njegova mlađa ćerka videla kroz dvogled.

Da stvar bude još gora, njen muž je stao na stranu tog čoveka, rekavši da bi trebalo da se oblači skromnije iza zatvorenih vrata.

Žena je objasnila korisnicima Reddita: "Pre neki dan sam bila u kuhinji i kuvala kafu dok je moj muž bio napolju. Čula sam kucanje na vratima, odmah sam otišla da uzmem ogrtač pre nego što sam otvorila vrata."

Dočekao ju je njen nezadovoljni komšija, koji joj je rekao da njegova sedmogodišnja ćerka iz spavaće sobe ima direktan pogled na dnevnu sobu. On je opisao svoje ogorčenje zbog činjenice da ju je nedavno primetio kako nosi „neprikladnu odeću“ dok je njegova ćerka koristila dvogled.

„Ispostavilo se da je njegova ćerka koristila dvogled da bi navodno posmatrala dvorište, ali je očigledno provirila kroz naše velike staklene prozore da vidi unutra iako imamo zavese“, rekla je iznenađena žena.

Komšija joj je rekao da je to bilo nepristojno i da je njegovo dete videlo nešto što nije prikladno.

„Pitala sam ga na šta misli, a on me je zamolio da budem malo pažljivija kada je odeća u pitanju, ali sam mislila da je to jednostavno smešno jer je to moja kuća“, rekla je ona u izjavi.

Uprkos tome što je insistirala da ono što voli može da nosi u udobnosti svog doma i da devojka nema razloga da gleda dvogledom u svoj dom, radoznala komšinica branila je njen stav.

Tvrdio je da je njegova ćerka samo radoznalo dete i da nije mislila ništa loše, na šta ga je supruga zamolila da ode.

„Otišao je, a ja sam samo mislila da mi je upropastio ceo dan, posebno nakon što je rekao da će prijaviti slučaj policiji“, rekla je žena uznemireno.

1 / 3 Foto: Profimedia

Bez podrške muža

Nakon što je muža obavestila o svađi, očekujući njegovu podršku, njen muž joj je rekao da podržava komšinicu i da ostavi donji veš u spavaćoj sobi. Čak joj je rekao da nauči da nosi pristojnu odeću kako bi izbegla ovakav incident.

Suprug je dodao i da je pogrešio što je tako razgovarao sa komšijom i da bi bio isto toliko ljut, ako ne i više da se našao u njegovoj koži i da je njegovo dete prisustvovalo tom događaju.

Šokirani korisnici Reddita stali su u odbranu žene, ohrabrujući je da ostane verna sebi i nosi ono što voli.

„Obojica vas krive što vam je udobno iza zatvorenih vrata dok komšijsko dete dvogledom viri kroz prozore“, napisao je jedan korisnik.

„Trebalo bi da naučiš svoje dete da vodi svoja prokleta posla“, složio se drugi.

"Imam sedmogodišnjakinju. Da ima, uzeo bih dvogled i ozbiljno razgovarao sa njom o poštovanju privatnosti", rekao je drugi korisnik.

(Espreso/Magazin.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.