NAMENJENE SU ZA SAMOZADOVOLJENJE: Ove tačke na ženskom telu garantuju UŽITAK bez učešća partnera
Foto: Profimedia

PROBAJTE I VI

NAMENJENE SU ZA SAMOZADOVOLJENJE: Ove tačke na ženskom telu garantuju UŽITAK bez učešća partnera

Postoje tri mita o ženama i seksu za koje većina ljudi, a posebno muškarci, misli da su istiniti

Objavljeno:

Ako ste mislili da znate sve o seksu, predstavljamo vam nekoliko stavki za koje sigurno niste znali.

Trejsi Koks, kolumnistkinja i spisateljica o ljubavnim odnosima, podelila je osam saveta koje bi muškarci trebalo da znaju kako bi bili što bolji ljubavnici, piše "Daily Mail".

Ženski libido

Postoje tri mita o ženama i seksu za koje većina ljudi, a posebno muškarci, misli da su istiniti. Prvi je da muškarci imaju veći seksualni nagon od žena. Drugi je da je monogamija teža za muškarce nego za žene, a treći je da muškarcima brže dosadi rutinski seks nego ženama. Sve to je laž.

Nedavna istraživanja pokazuju da se ženska želja potpuno razlikuje od onoga što smo nekada mislili. Ne voli pitomo, voli rizik. Ne želi romantiku, želi požudu. Ženska želja je iskonska.

Seks
foto: Profimedia

- Seksu kažemo ne češće od vas, ali to nije zato što nam je libido nizak. To je zato što nismo dobile dozvolu za istraživanje svoje "prljave" strane, poput vas. Otklonite kulturna ograničenja i žene bi bile lude. Uz jedan uslov... seks mora da bude erotski i uzbudljiv. Ako nam date dosadan seks koji se ponavlja, mi ćemo okrenuti lice prema zidu. Dajte nam zanimljiv, erotski seks i bićemo spremne - govori Trejsi.

Biti dobar u krevetu ženama je važnije od muškaraca, ne manje.

Telo

Klitoris je jedini organ u ljudskom telu dizajniran posebno i isključivo za užitak.

Ne postoje ni dva ista klitorisa. Neki su manji, neki veći, neki dublje "zakopani", neki više eksponirani. Ali svi reaguju na isto, na direktan podražaj prsta, seksualne igračke, penis. Na klitoris ne smete ići nikako bez lubrikacije.

U klitorisu se nalazi oko 8.000 nervnih završetaka, dok ih u penisu pronalazimo oko 4.000. Što će reći da je klitoris mnogo veći nerv od penisa, stoga s njim oprezno.

Za razliku od svih drugih erogenih zona na telu, poput bradavica, ušiju i slično, klitoris na umu ima samo jednu jedinu misiju – zadovoljstvo. Sve druge erogene zone imaju i neku drugu, manje seksi svrhu, ali klitorisu je jedina svrha postojanja zadovoljstvo žene.

Ispod površine njegovo telo je u obliku slova V i seže sve do G-tačke, zbog čega je orgazam istovremenom stimulacijom G-tačke i klitorisa toliko dobar i dovodi i do ženske ejakulacije. Otkrijte ga pažljivom koordinacijom prstiju jedne i druge ruke, prstiju i usana ili "rabbit" vibratorom.

1 / 5 Foto: Profimedia

Orgazam

Puno razgovaramo o tome koliko je teško ženama da dožive orgazam. Činjenica je da većina žena može da ga doživi za pet minuta ili manje s pravom tehnikom, ljubavnikom ili alatom (naime onim koji vibrira), ističe Trejsi. Veštinom, osetljivošću i vežbanjem, ženski orgazam može se postići jednako lako kao i muški.

Skriveni delovi klitorisa, mogu da se stimulišu držanjem karlice blizu partnerove, održavanjem pritiska i kružnim trljanjem o nju. S tim bi devojke vrlo lako mogle da dođu do orgazma. Još je bolje koristiti jezik ili prste ili vibrator pre, za vreme ili nakon penetrativnog seksa.

Lažni orgazmi

Moguće je da je nekada neka devojka lažirala orgazam. I da, to muškarci ne mogu da znaju. Postoje neki maleni tragovi koji mogu da ukažu na orgazam, ali i ne moraju: rumeno lice, crveni osip koji se može pojaviti i brzo nestati na grudima ili vratu, kontrakcije vagine, ubrzani rad srca i klitoris osetljiv na dodir neposredno nakon toga. To mogu biti znaci, ali nisu pouzdani.

Jedini način da znate da devojka ima pravi orgazam jeste da joj lepo objasnite da se nećete ljutiti ako ona ne može doći do toga. Recite da vam kaže kad ne može i da ćete oboje poraditi na tome.

- Da bi se to dogodilo, dajte nam puno (dobrog) oralnog seksa koji traje neko vreme. Dodirnite nas stručno (podmazanim) prstima. Pokažite koliko vam je prijatno sa nama tako što ćete predložiti upotrebu vibratora tokom odnosa. Zatim zaćutite malo i pustite nas da se skoncentrišemo. Nema ništa gore od pitanja: "Hoće li to uskoro?".

Individualnost

Ono što je delovalo na nekoj prethodnoj devojci ili ono što su vam rekli prijatelji ili prijateljica da je odlično, možda neće delovati na vama i vašoj partnerki. Verovatno nam se neće svideti sve što je radila vaša poslednja devojka. Na primer, neke žene vole da ih dodirujete jako i brzo, neke vole sporo i polako.

Radite ono što znate ali uvek, pogotovo na početku tražite povratnu informaciju jer se svaka osoba razlikuje. Svaka žena voli nešto drugačije i svakoj odgovara nešto drugo. Svi smo individualni i različiti. To je razlog zašto, kad vam dajemo povratne informacije, ne bi trebalo da smatrate to kritikom vaše tehnike.

Intimnost

Muškarci se vezuju kroz akciju radeći stvari za žene. Žene se vezuju za reči.

- Činjenica: Ako želite sjajan seks, moraćete da razgovarate s nama, što je još važnije, slušajte. Ne slušati i dalje je jedna od tri glavne žalbe koje žene imaju na muškarce. Slušam ih već 30 godina, koliko pišem o seksu i vezama - kaže Trejsi.

Razgovor je za žene predigra. Verovatno je to razlog zašto je romantična večera za dvoje i dalje uobičajeni "dejt" za većinu parova kad se prvi put sretnu. Prisiljava vas da nas gledate, obratite pažnju i razgovarate s nama. To nas postavlja u raspoloženje za seks koji može uslediti nakon toga.

Predigra
foto: Profimedia

O lubrikaciji

Dve stvari koje stvarno morate da znate.

- Samo zato što nismo "mokre", ne znači da nismo uzbuđene. Suvoću vagine uzrokuju mnogi činioci koji nemaju nikakve veze s muškarcima. Gde smo u menstrualnom ciklusu, koliko smo hidrirane, koliko smo alkohola popile prethodne noći, stres, pušenje - to (i još mnogo toga) može uticati na to koliko smo "mokre". Većina muškaraca to razume, ali ima malo onih koji to ne razumeju. Bila sam šokirana i zapravo nisam verovala prvi put kad mi je žena rekla da je njenog muškarca "duboko uvredilo" kad je saznao da je pre seksa stavila lubrikant. Rekao je da ga vara i da je on očito ne uzbuđuje kako treba. To je jedna od najsmešnijih stvari koje sam ikad čula - kaže Trejsi.

Lubrikant povećava užitak u seksu. On može da promeni odnos iz bolnog ili neprijatnog u prijatan. Zašto biste nam zabranili da ga koristimo?

Filmovi za odrasle

Ovo je zabava. To nije seksualno vaspitanje. To nije privatni uvid u ono što žene "stvarno" žele. No, muškarci većinom gledajući pornografiju smatraju da je normalna predigra ta kada žena muškarcima daje oralni seks, kada se tokom seksa ne koristi lubrikant nego pljuvačka, kad se žena naziva ružnim imenima i kada je vuku za kosu, te da je "trojka" vrlo normalna. To je sasvim pogrešno.

Još nešto što možda ne znate:

- Puno žena gleda filmove. Dakle, znamo kad oponašate nešto što ste videli u tome - zaključila je Trejsi.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.