PRONAŠLA SAM TUĐE TANGE U DŽEPU SVOG MUŽA: Kada sam otkrila čije su, doživela sam šok
Ilustracija, Foto: Profimedia

DOŽIVELA ŠOK

PRONAŠLA SAM TUĐE TANGE U DŽEPU SVOG MUŽA: Kada sam otkrila čije su, doživela sam šok

Sve je dobilo smisla kada je pronašla nepoznate tange u džepu njegovih hlača dok je prala veš

Objavljeno: 15:17h

Moj suprug sigurno misli da sam slepa ili glupa jer ni ne pokušava sakriti činjenicu da spava sa svojom 23-godišnjom asistentkinjom. Ušao je s njenim ružem razmazanim po licu, a ja sam pronašla njene gaćice u džepu njegovih hlača – napisala je jedna žena za psihoterapeutkinju Deidre.

U braku su osam godina, ali on nikada nije bio tako sjajan kao partner. Celu njihovu vezu je ona bila ta koja je kuvala, čistila i pospremala za njim, a on se nikad nije ponudio pomoći. Čak je i spavaćoj sobi sebičan te rade samo ono u čemu on uživa, poze koje on voli, a seks je gotov čim on postigne orgazam.

1 / 12 Foto: Profimedia

– U naših 12 zajedničkih godina nije me niti jednom doveo do orgazma - ne zato što ne može, već zato što nije pokušao. Jednostavno je lenj, ali sve to trpim jer je on duhovit, šarmantan i sjajan tata našem sedmogodišnjem sinu. Međutim, u poslednje vrijeme postalo je još neugodnije biti u njegovoj blizini. Stalno kritikuje kako izgledam i kako radim stvari – nastavila je.

Sve je dobilo smisla kada je pronašla nepoznate tange u džepu njegovih hlača dok je prala veš. Nije ni bila toliko iznenađena jer je on u svojoj mladosti bio veoma razuzdan i znao je da može imati bilo koju devojku koju želi i pretpostavlja da se ništa nije promenilo. Još mu nije rekla da zna istinu. Želi otići, ali ne želi otežavati stvari njihovom sinu.

– Deca su intuitivnija nego što mislimo. Vrlo lako mogu prepoznati napetost u porodici, a to može oštetiti njihov emocionalni razvoj. No, vaše mentalno zdravlje jednako je važno kao i zdravlje vašeg sina. Recite svom mužu šta ste pronašli. Recite da je jasno da nijedno od vas više nije srećno i da bi razvod bio najbolji za sve vas – odgovorila joj je stručnjakinja.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.