MUŠKARCI OPISALI KAKO IZGLEDA SE*S KAD IMATE PENIS, DO DETALJA - KAO UZANA RUKAVICA NATOPLJENA TOPLIM ULJEM!
Seks, ilustracija, Foto: Profimedia

niste ni slutile

MUŠKARCI OPISALI KAKO IZGLEDA SE*S KAD IMATE PENIS, DO DETALJA - KAO UZANA RUKAVICA NATOPLJENA TOPLIM ULJEM!

Pripadnici jačeg pola su opisali kako izgleda seks iz muškog ugla

Objavljeno: 12:04h

Muškarci i žene jednako uživaju u seksu. Međutim ono što pipadnice nežnijeg pola nikada neće znati jeste kako izgleda vođenje ljubavi kada imate penis, kao što ni jači pol ne može da nasluti kakav je osećaj kada imate vaginu.

Ovo prvo opisali su heteroseksualni muškarci u jednoj obimnoj anketi. Evo šta je nekolicina rekla...

Sem, 35

"Osećaj je kao da ste u toplom jastuku. Čudno je to što penis zapravo ne 'upija' taj osećaj, vaš mozak je zadužen za uzbuđenje."

Dejvid, 31

"Osećaj je kao uzana rukavica napunjena toplim uljem."

Erik, 34

"Ulazak u vaginu za mene je veoma intenzivan trenutak jer je to krajnji čin intimnosti između muškarca i žene. Ako nosim kondom, osećaj nije prirodan - moj penis je manje osetljiv i manje je 'povezan' sa ženom. Ulazak u vaginu izaziva osećaj topline i mekoće, ona poseduje vlažnost koja se ne može meriti ni sa čim. Pretpostavljam da bi najpre moglo da se opiše kao 'ronjenje penisa'."

Seks
foto: Profimedia

Stiv, 24

"Teško je to opisati, ali otprilike je osećaj kao da uranjate naduvanu cev koja je podmazana. Rekao bih i da se čini i kao da ste pod vodom. Zamislite da jedete najbolji kolač koji ste ikada jeli, a zatim zamislite taj osećaj zadovoljstva na svim nervnim završecima širom celog tela, a ne samo u ustima."

Kris, 43

"Kao da se vaš penis miluje i grli iz svih pravaca u isto vreme."

Seks
foto: Profimedia

Ros, 27

"Toplo sa malo stezanja, tako da osećate svuda, ali dovoljno meko da ne osećate kao da vas nešto stiska. Međutim, u nekim slučajevima, to može izgledati kao prodiranje u ključanicu gde je unutrašnjost obložena nekom vrstom suve gume."

Seks
foto: Profimedia

Ron, 42

"Topla mekoća koja zamagljuje mozak. Osećaj je kao topla, glatka krofna sa džemom koju ste upravo probušili svojim penisom"...

Seks
foto: Profimedia

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.