5 horoskopskih znakova koji će oprostiti prevaru: I pored svih DOKAZA, oni će PREĆI PREKO SVEGA!
Ilustracija, Foto: Profimedia

ZAPISANO JE U ZVEZDAMA

5 horoskopskih znakova koji će oprostiti prevaru: I pored svih DOKAZA, oni će PREĆI PREKO SVEGA!

Jedan znak je najmanje sklon osudi

Objavljeno:

Iako se svako od nas drugačije nosi sa prevarom, horoskopski znak pod kojim ste rođeni, može značajno uticati na vašu poslednju reč. I dok jedni žele odmah da napuste takvu vezu, drugi da vrate istom merom, uvek postoje i oni koji će prevaru oprostiti.

Blizanci

Blizanci su u stanju da sagledaju obe strane priče, što može povećati verovatnoću da će oprostiti partneru koji vara. Pošto veruju da u svakoj situaciji postoji više istina, uglavnom nemaju problema da veruju da, iako im je partner bio neveran u prošlosti, to ne znači da ne može biti lojalan u budućnosti.

Prevara
foto: Profimedia

Vaga

Za neke ljude, saznanje da im je partner neveran predstavlja dovoljan dokaz da im nije suđeno da budu zajedno. Ali, ovo ne mora da važi i za Vagu, koja može imati malo više romantično gledište. Vage su zaljubljene u ljubav i verovatno će opravdati partnera koji vara jer partnerov izlet u nešto novo, samo doprinosi dramatičnosti njihove velike ljubavne priče.

Strelac

Strelčevi vole svoju slobodu tako da mogu da shvate da ponekad njihov partner poželi da istraži nešto novo. Iako je otkriće da vas partner vara uvek bolno, za Strelca, udarac verovatno nije tako razoran kao što je za neke druge sunčeve znakove.

Vodolija

Vodolija je jedan od znakova koji će najverovatnije oprostiti partneru koji je bio neveran. To je zato što Vodolije uživaju u prijateljstvu sa svojim partnerom i ne žele da ih izgube zbog bilo čega. Vodolijama je lako da oproste jer su tako otvoreni i puni razumevanja. Oni najmanje osuđuju znakove i prihvatiće vas onakvima kakvi jeste.

Riba

Neki ljudi imaju tendenciju da vide ono najgore u svom partneru - posebno nakon što ih prevari, ali postoje i oni drugi koji imaju pozitivniji stav. Ovaj horoskopski znak će najverovatnije oprostiti partneru prevaru zato što uvek vidi i traži najbolje u osobi koju voli.

(Espreso / 24sedam)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.