NEĆETE VEROVATI KOLIKO SU PRLJAVE ČETKE ZA KOSU: Ovaj snimak će vam SVE POKAZATI, AU (VIDEO)
Četke za kosu, Foto: Printscreen Instagram

probajte i vi

NEĆETE VEROVATI KOLIKO SU PRLJAVE ČETKE ZA KOSU: Ovaj snimak će vam SVE POKAZATI, AU (VIDEO)

Video je postao viralan - pregledan je na desetine hiljada puta, a reakcije publike su čist šok

Objavljeno:

Četku za kosu koristimo svaki dan, i to više puta dnevno, ali retko kada nam padne na pamet da je dobroooo operemo. A to je velika greška! Naime, na četkama se nakuplja prljavština, koja se ne vidi golim oko, ali i te kako postoji, te je neophodno redovno ih čistiti.

U ovo se uverila i jedna influenserka koja je snimila video na kom pokazuje proces čišćenja četki. Naime, ona je potopila svoje četke u toplu vodu sa malo šampona, a nakon sat vremena - imala je šta i da vidi! Rezultat ju je zaprepastio - voda je bila mutna i braonkaste boje.

"Možda glavni razlog zašto ti se kosa tako brzo masti nije zbog folikula dlake, nego zbog tvoje prljave četke", piše u objavi ove devojke.

Video je postao viralan - pregledan je na desetine hiljada puta, a reakcije publike su čist šok. "Ovo je nemoguće", "Nije istina!!! Moram ovo da isprobam", "Nadam se da će moje četke biti u boljem stanju", Ovo nisam očekivala", samo su neki od komentara.

Ako i vi želite ovo da isprobate, sve što je potrebno jeste da četke potopiti u lavabo (ili lavor) napunjem toplom vodom, te da dodate malo šampona i ostavite ih da odstoje oko sat vremena.

(Espreso/Zena.blic.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.