ČULA SAM GLASNO STENJANJE I UZDAHE SA DRUGE STRANE: Pitala sam ga o čemu se radi, takav ODGOVOR NISAM OČEKIVALA
Foto: Profimedia

ŠOK

ČULA SAM GLASNO STENJANJE I UZDAHE SA DRUGE STRANE: Pitala sam ga o čemu se radi, takav ODGOVOR NISAM OČEKIVALA

Kada je pregledala poruke svoga muža, prevarena žena uverila se da on zaista ima aferu s bivšom suprugom

Objavljeno: 15:58h

Jedna 39-godišnjakinja koja je uverena da ju suprug vara s bivšom ženom obratila se za savet Deidre Sanders, Sunovoj stručnjakinji za seks i veze.

"Čula sam strastveno žensko stenjanje u pozadini kada sam nedavno nazvala muža dok je trebao biti na poslu. Kada sam ga pitala kakvi su to zvukovi, odgovorio mi je da mu je bio uključen radio, ali znala sam da nešto ne štima", priznala je.

Slična stvar ponovila se nedavno kada ga je nazvala dok se vozio kući, no ovoga puta čula je ženu kako se hihoće. "Bilo je očito da je ometen. Imam osećaj da se nalazi sa svojom bivšom ženom. U braku smo 12 godina, a njemu je ovo drugi brak. Njegova bivša je pravi davež. Stalno ga gnjavi i izmišlja razloge da ga vidi. Jako je nesigurna", dodala je.

Sigurna je da ju muž vara nakon što ju je slučajno nazvao i mogla je čuti ono što je zvučalo kao "vruć i znojan seks", nakon čega joj je pozlilo.

Seks
foto: Profimedia

"Muž mi je došao doma pola sata nakon toga, s izgovorom da je zapeo na poslu kako bi sredio zalihe autodelova. Otišao je pod tuš i ostavio mobitel sa strane pa sam brzo pregledala njegove poruke. Videla sam da se dopisuje s bivšom i piše joj da ju još uvek voli. Kada se vratio dole, počela sam se derati: 'Sastajao si se s njom'. Odgovorio mi je: 'Da, što god' i odmahnuo rukom. Zatim joj je poslao poruku. Znam da je bila upućena njoj jer je to učinio preda mnom. Vikala sam mu da ode, ali odbio je rekavši da je kuća njegova i da nigde ne ide", napisala je 39-godišnjakinja.

Na kraju obraćanja savetnici otkrila je da je muž sada hladan prema njoj i da se ni ne trudi razgovarati.

"Ostavila bih ga, ali imam dve mačke koje obožavam. Ne mogu ih napustiti", zaključila je.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.