NIKAD NISAM IMAO PROBLEMA SA PLODNOŠĆU, A ONDA MI JE SUPRUGA URADILA OVO U JAVNOSTI: Potpuno sam poludeo
Foto: Profimedia

ZANEMEO

NIKAD NISAM IMAO PROBLEMA SA PLODNOŠĆU, A ONDA MI JE SUPRUGA URADILA OVO U JAVNOSTI: Potpuno sam poludeo

Iako u vezi nisu imali nikakvih većih problema i on nema razloga da joj ne veruje, boji se da neće moći zaboraviti na ovu šalu te da će mu se pitanja uvek vrteti po glavi

Objavljeno:

Jedan tata počeo je propitkivati ​​svoj brak nakon okrutne šale njegove supruge u supermarketu. Neimenovani muškarac, koji je sa svojom partnerikom već tri godine, na Redditu je podelio kako je zlobni komentar rezultirao time da želi test očinstva za svoje dete, prenosi The Sun.

"Jesam li ja preterao s traženjem testa očinstva nakon što se moja žena, iz vedra neba našalila o očinstvu našeg deteta? Zajedno smo tri godine, godinu dana smo u braku i imamo dete. Veza je bila najbolja u mom životu i sve je teklo relativno glatko sve vreme – bez problema. Naše dete je zdravo i srećno”, započeo je u svojoj objavi.

Objasnio je kako su trenutno u prilično dobroj porodičnoj situaciji te da zaista nemaju nekog pravog stresa. No, jednom dok su bili u kupovini namirnica, supruga ga je zamolila da ne kupuje nešto zbog potencijalnog BPA u artiklu, hemikalije koja može doći do hrane i utIcati na plodnost.

“Našalio sam se da očigledno nisam imao problema s plodnošću jer smo dobili dete čim smo počeli pokušavati, a redovno sam konzumirao taj artikl, na što je ona odgovorila: ‘Pa možda naše dete nije tvoje.’ Trebalo mi je sekundu da shvatim ono što je rekla, ali kada jesam, jako sam se rastužio i uznemirio”, otkrio je.

Na početku je mislio da je samo šala, ali kada su stigli do automobila, ideja da dete nije njegova mu se vrtela po glavi i rekao je supruzi da će odmah napraviti test očinstva. Njegova supruga bila je protiv te ideje i ispitivala ga zašto joj ne veruje, ali on je čvrsto odlučio da će to napraviti. Njegova je objava izazvala burnu reakciju korisnika na društvenim mrežama, a mnogi su rekli da misle da je muškarac preterano reagovao i da je ženina primedba verovatno bila samo šala.

"Zvuči kao šala. Ali svako ima svoju granicu za ono što je smešno. Ako će vam to olakšati zabrinutost, napravite test. Onda se prestanite šaliti”, savetovala je jedna korisnika, dok je druga dodala: "Sva moja porodica šali se o tome da je moj najstariji brat od poštara jer ima plavu kosu i plave oči, a mi smo svi tamnokosi i tamnih očiju."

"Neverovatno mi je čudno da biste napravili test očinstva osim ako niste u otvorenoj vezi. Da ga je moj muž tražio, razmislila bih o razvodu od njega”, glasio je jedan komentar.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.