NA OVE STVARI MUŠKARCI SE "PALE" VIŠE OD DOBROG TELA: Sve ostalo ide u drugi plan
Foto: Profimedia

SLAžETE LI SE?

NA OVE STVARI MUŠKARCI SE "PALE" VIŠE OD DOBROG TELA: Sve ostalo ide u drugi plan

Iako na izgled zaista odlazi dobar deo muškog interesovanja, ne svodi se sve samo na njega. To nas dovodi do logičnog pitanja – šta je to što muškarci još traže kada su žene u pitanju?

Objavljeno: 16:02h

Suprotno onom u šta većina žena veruje, izgled nije jedina stvar koja je muškarcima važna u pogledu nežnijeg pola.

Iako na izgled zaista odlazi dobar deo muškog interesovanja, ne svodi se sve samo na njega. To nas dovodi do logičnog pitanja – šta je to što muškarci još traže kada su žene u pitanju?

Na našu sreću, muškarce je znatno lakše dešifrovati od žena, što znači da u potrazi za odgovorom ne morate da kopate naročito duboko. Da bismo vas usmerili u ispravnom pravcu, otkrivamo vam u našoj galeriji koje to osobine muškarci smatraju vrednijim kod žene od njenog izgleda.

OSMEH

Žena, Osmeh
foto: Profimedia

Zanosni ženski osmeh je ono što posebno privlači muškarce. Ako zaista želite da ostavite pozitivan utisak na muškarca koji vam se dopada, zaboravite na ozbiljne izraze lica i fascinirajte ga svojim najlepšim osmehom. Lep osmeh je ono što vas čini privlačnijom i muškarcima uliva samopouzdanje kada nameravaju da vam priđu.

KULINARSKE VEŠTINE

Znamo da zvuči kao kliše, ali ako mislite da osvojite srce muškarca koji vam je zapao za oko, morate se pobrinuti da ga očarate svojim kulinarskim veštinama. Ne morate naravno da budete Džejmi Oliver u kuhinji, ali je dovoljno da saznate šta voli da jede i da se potrudite da to napravite, uz mnogo ljubavi i pažnje.

ZABAVAN KARAKTER

Niko, ne voli da je u društvu osobe koja je izrazito dosadna. Ono što muškarci zaista vole kod žena je sposobnost razbijanja monotonije i odbacivanja stresa iz priče, pronalaženjem načina da im bude zabavno. Bilo da ona predlaže neku zabavnu zajedničku aktivnost, priča o zanimljivim temama ili jednostavno spontano čini da vreme prolazi uz smeh i dobre vibracije, važno je da ima razigran karakter.

NEŽNA LIČNOST

Žena razmišlja, Žena
foto: Profimedia

Nije naročita tajna da muškarci u ženama sa kojima se zabavljaju zapravo traže svoje majke. Njima je tokom celog njihovog života potreban neko sa nežnim karakterom ko će ih zagrliti i utešiti kada im je najteže. Iako je važno da muškarcu pokažete da ste jaka i samouverena žena, on bi trebalo da dobije uvid i u vašu nežnu stranu ličnosti.

ODANOST SEBI SAMOJ

Možete jedno veče pred njim da se pojavite u uskoj crnoj haljini i sa slojevima šminke na sebi kako biste ga impresionirali, ali to nije slika koju on želi ispred sebe svakog dana. Muškarci preferiraju žene koje su prirodne i verne sebi. Prirodna lepota, samouverenost i šarm su daleko ispred lepe garderobe i šminke.

GLAS

Iznenadiće vas koliko boja i ton vašeg glasa mogu da budu očaravajući muškarcima. Naviknuti na duboke tonove, muškarci kada čuju nežan ženski glas, još ako im on šapuće nešto zavodljivo, jednostavno ne mogu da odole i da ne požele da se uz njega bude svako jutro.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.