POZA 69 DOBILA OZBILJNU KONKURENCIJU: Isprobaj supervrući 77 za prave UŽITKE
Poze, Foto: Profimedia

novi horizonti

POZA 69 DOBILA OZBILJNU KONKURENCIJU: Isprobaj supervrući 77 za prave UŽITKE

Dobio je naziv po tome kako se sjedine tela partnera dok su u tom položaju.

Objavljeno:

Seks položaj 77, kažu seks poznavaoci, nova je 69 poza.

Dobio je naziv po tome kako se sjedine tela partnera dok su u tom položaju.

Bez brige, ne treba da imate akrobatske veštine da bi u njemu uživali.

Stari, opštepoznati i izlizani položaj 69 dobio je ozbiljnu konkurenciju. Bez brige, za taj položaj ne moraš biti žena od gume ili cirkuski akrobata. Sličan je „položaju šoljice“, odnosno dobio je naziv po tome kako se sjedine tela partnera dok su u tom položaju. Da biste postigli ovu numeričku ekstazu, lezite oboje na bok tako da je partner iza tebe te gledajte oboje u istom smeru.

Potom stavi obe noge oko gornje noge muškarca, a kad on uđe u tebe, kreni zadnjicom prema njemu. Onda samo ispružite lagano noge za ugao od 45 stepeni od tela, ali ostanite „zapetljani“. Bokovi su stalno na istoj visini i polako ih savijajte – tako da upravljate tokom događaja. Zvuči komplikovano – ali u praksi je puno jednostavnije nego ovako „na papiru“.

U tom položaju stimulira se direktno G-tačka. Jednostavno isprobajte taj položaj – čak i ako vam tela neće izgledati poput dve sedmice - uživaćete već i dok se „nameštate“. Dragi položaju 69, konkurencija ne spava! Šta očekivati nakon položaja 77? Možda 88? E, to bi bilo zanimljivo!

(Espreso/Miss7.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.