ONA GORE, ON GLEDA U NJENU POZADINU: Poza koja će razbiti RUTINU U KREVETU, a partner će da IZLUDI
Ilustracija, Foto: Profimedia

otkrivamo

ONA GORE, ON GLEDA U NJENU POZADINU: Poza koja će razbiti RUTINU U KREVETU, a partner će da IZLUDI

Neće vam biti dosadno!

Objavljeno:

Ova poza je uobičajena za muškarce i žene, jer podstiče duboku penetraciju. Sa ženom koja leži na leđima (bokovi na ivici kreveta), muškarac ulazi u nju ispod nogu. Njene noge mogu da se naslone na njegov trup ili može da stavi stopala na njegove grudi, opcije koje joj omogućavaju da kontroliše koji je ugao pruža najbolji osećaj. (Napomena: ovaj poza može biti malo problematičan za obdarenije muškarce.)

Tehnika koitalnog poravnanja

Tehnika koitalnog poravnanja je prodorna seksualna pozicija dizajnirana da stimuliše klitoris. To je modifikacija misionarskog položaja gde žena ima spojene noge, a muškarac razdvojene. Čovek zatim koristi noge da pomera celo telo.

U ovom položaju, muškarac će moći da prodre samo oko centimetar u vaginu, ali da se ne brinete, muškarci i dalje imaju zadovoljavajući osećaj. Iako su muškarci više navikli da mogu potpuno ugurati penis unutra, osećaju njena bedra svuda. Dakle, imate lep osećaj, a vaša partnerka još više uživa. Ima li šta lepše?

Amazon

Odmah znajte da ovaj položaj zahtijeva dodatni napor i fleksibilnost – ali ženi se isplati nudeći puno kontrole. Da bi ušao u položaj Amazona, muškarac leži na leđima i prinosi kolena grudima. Žena tada čučne na njega, dok on obmota noge oko njenog struka. Varijacije ovog položaja uključuju preokretanje položaja žene ili njeno klečanje nad partnerom.

Stimulacija klitorisa

Lakoća ovog položaja inspiriše njegovo prijatno ime, i to je još jedan odličan izbor za potpuni pristup klitorisu. Ovaj položaj je varijacija u položaju „X“, poput makaza. Konkretno, muškarac leži na boku, a žena na leđima. Stavlja mu je jednu nogu preko kuka, a drugu obmotava oko potkolenice kako bi ga privila bliže.

Vrteška

Ovo je za parove koji traže nešto izvan norme. Ne znamo da li ima veze sa „Piratima sa Kariba“, ali znamo da pruža odličan osećaj za obe strane. Omogućava i duboko umetanje i potpunu stimulaciju klitorisa, tako da je ova poza odličan izbor. Da bi došla u ovaj položaj, žena leži na leđima, a muškarac kleči. Jednu nogu stavlja na partnerovo rame, a drugu oko njegovog bedra. Neki dodatni jastuci za ženu, poput jastuka, mogu učiniti iskustvo još boljim.

Žena gore

Ova verzija žena na vrhu ne traži mnogo fizičkog napora ni od jednog partnera, ali joj daje kontrolu i njemu pristup njenom klitorisu i grudima. Muškarac i žena su okrenuti jedan prema drugom u ovom položaju. On sedi, a ona mu je u krilu, klečeći s nogama izvan njegovih. Ova pozicija omogućava mnogo raznolikosti jer parovi mogu izabrati da se maze i ljube ili da dožive nove senzacije.

Popularni "Doggy"

Ovo je već legendarna poza koju svi znaju. Baš zato ne smemo da je preskočimo, jer sa njom nikada nećete pogrešiti. Pseći stil ne zahteva predstavljanje, i zaista, svaka varijacija u poziciji ulaska od pozadi može biti vrhunski izbor za to da se žena oseća neverovatno. Opet, ovaj položaj joj daje određenu kontrolu i omogućava laku stimulaciju klitorisa rukama bilo kog partnera.

Makaze

Ova poza u seksu može biti izazov za neke, ali je zapravo prilično jednostavna. Žena leži na leđima, a partner prodire sa strane. To joj omogućava da klitoris podigne uz gornju nogu.

Kaubojka

Muškarci vole ovu pozu jer nudi sjajan osećaj, a minimalan napor. Što je ponekad dobrodošlo. Žene su takođe ljubitelji ove poze, jer im omogućava da kontrolišu brzinu, dubinu i ugao prodiranja.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.