NAJVIŠE VOLIM DA IMAM ODNOSE SA OŽENJENIM KOMŠIJOM NA OVOM MESTU: Od tada mi STALNO TRAŽI JEDNU STVAR
Foto: Profimedia

VRELA AFERA

NAJVIŠE VOLIM DA IMAM ODNOSE SA OŽENJENIM KOMŠIJOM NA OVOM MESTU: Od tada mi STALNO TRAŽI JEDNU STVAR

Rekao joj je da se zaljubljuje u nju, iako je već jednom pokušala prekinuti njihovu aferu, ali sada je postao veoma hladan prema njoj

Objavljeno:

Imam seks sa komšijom svoje majke. Moja majka ima bolest srca pa dolazim barem dva puta nedeljno da joj pomognem, ali najsrećnija sam kada imam odnose s njenim oženjenim komšijom u njegovoj garaži - napisala je jedna žena za The Sun.

Preko leta u komšiluk su došle nove komšije, a njoj je nepoznati muškarac odmah zapeo za oko. Upoznali su se preko ogradu u svojim vrtovima, a ona je odmah osetila povezanost s njime. Odlučila ga je pozvati na piće i bolje ga upoznati.

- Nakon što smo malo popili, razgovor se pretvorio u flert. Rekla sam mu da sam sama, a on je ostao šokiran i pitao me kako to da nemam nikoga. Zatim me je poljubio.. Mesecima nisam imala nikoga i bilo mi je sjajno imati nekoga ko me želi. Ne znam što me spopalo, ali imali smo neverovatan seks u garaži - nastavila je.

Od tada šalju poruke i on joj se javlja kad poseti majku. Svaki put imaju seks - u maminom autu ili na tatinom radnom stolu. Rekao joj je da se zaljubljuje u nju, iako je već jednom pokušala prekinuti njihovu aferu, ali sada je postao veoma hladan prema njoj. Zna da ne može zahtevati puno od njega jer je oženjen i ima decu, ali želi znati gde stoje u vezi.

- Ova veza ne vodi nigde. Kao što kažete, on je oženjen i ima decu, tako da je za vas ova veza samo seks. Ne želite biti uništiti tuđi brak, niti želite činiti stvari neugodnim za svoju majku, možda će joj komšije trebati neko vreme tako da je najbolje da stvari budu prijateljske. Nemojte se zadovoljiti seksom s oženjenim muškarcem. Zaslužujete biti u odnosu s nekim ko vas stavlja na vrh svoje liste prioriteta - odgovorila joj je Deidre.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.