IMALA SAM ODNOSE SA 4 ŽENE I MUŠKARCEM: Sada sam suprugu predložila OVU STVAR, ne može da ODBIJE
Ilustracija, Foto: Profimedia

otvorena za sve

IMALA SAM ODNOSE SA 4 ŽENE I MUŠKARCEM: Sada sam suprugu predložila OVU STVAR, ne može da ODBIJE

Žena se požalila na probleme u braku, tražila je od muža da imaju seks utroje, ali on...

Objavljeno: 16:22h

"Strašno želim da moj suprug pristane na seks utroje s drugom ženom, ali me on želi samo za sebe. Ja sam žena od 39 godina i godinama sam imala poliamorne veze", ispovedila se jedna Britanka poznatoj psihološkinji.

Znate li šta su poliamorne veze? Nekoliko partnera (i jednog i drugog pola) uživa ne samo u seksu, već je u ljubavnoj vezi. Nekada su to dve žene i jedan muškarac, nekada obrnuto, a nekada ih je i više od troje - čak petoro i više. I nema ljubomore, nema svađa... Tako makar osobe koje vode ovakav način života opisuju svoje veze.

U jednoj takvoj vezi, sa četiri žene i jednim muškarcem, nalazila se i junakinja ove priče. Sve dok nije upoznala muškarca koji ju je osvojio na prvi pogled. Bio je inteligentan, duhovit, zgodan... Zaljubila se i rešila da napusti pređašnje stavove. Odlučila je da bude samo "njegova".

A onda su usledili problemi...

"Tek sam izašla iz neobavezne veze s četiri žene i jednim muškarcem, ali smo jednako uživali jedno u drugome. Počeli smo da izlazimo i zaljubila sam se u njega", napisala je ova žena u pismu psihologu objavljenom u britanskim medijima.

Sve mu je iskreno ispričala, da je imala poliamorne veze, ali on je rekao da želi da bude samo s njom. U početku je sve bilo sjajno, ali ispostavilo se da njoj nedostaje seks sa ženama.

"Sada, dve godine kasnije, ne osećam se srećno. Radim puno radno vreme, plus obavljam sve kućne poslove, čišćenje i kuvanje. Smetaju mi njegova očekivanja od mene kao supruge, pogotovo jer sam se puno toga odrekla da bih bila s njim. Da li bi mi seks utroje pomogao da se bolje osećam?", pitala je psihološkinju.

Po mišljenju psihološkinje Didri, više se radi o tome da njoj nedostaju istomišljenici, zajednički ljbavnici koji tačno znaku kroz šta prolazi i kojima može da podeli teret.

"Naleteli ste na probleme, ali ste navikli da se vaši zajednički ljubavnici nose s istim problemima. Seks utroje nije poput poliamorne veze. Možda se čini kao rešenje, ali zapravo će izazvati još veće probleme. Recite svom mužu da niste srećni. Objasnite da ste doživeli ogromnu promenu u načinu života i čini se da preuzimate sve kućne poslove. Bračni život je drugačiji za vas oboje, pa razgovarajte o kompromisu", ponudila je rešenje Didri.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.