NOVEMBARSKI LJUBAVNI HOROSKOP: Očekuju nas filmski nestvarne SCENE na polju LJUBAVI!
Ilustracija, Foto: Profimedia

ljubavni horoskop

NOVEMBARSKI LJUBAVNI HOROSKOP: Očekuju nas filmski nestvarne SCENE na polju LJUBAVI!

Ljubavni horoskop u novembru donosi brojne turbulencije, a evo kome će zvezde biti nešto više naklonjene

Objavljeno: 23:40h

U ovom periodu planeta Venera će preći u znak Jarca, doneće mnogo mogućnosti da se poprave odnosi medju partnerima. Venera u Jarcu je razumna strana ljubavi tako da ćemo moći da popravimo sve ono što smo propustili unazad nekoliko meseci. Za sve koji su u "solo varijanti", ovo je idealan period da se vrate starim ljubavima, pričama koje nisu ispričane do kraja.

Ovo je za vas veoma stresan period jer Venera pokreće rešavanje nekih problema iz prošlosti. Moraćete da se posvetite mnogo dublje odnosu sa partnerom posebno u prvoj polovini meseca. Jako je bitno izbeći ljubomorne scene.

BIKOVI

Prija vam Venera u Jarcu, pa dolazi do stabilizacije odnosa i emotivnih odluka. Do kraja meseca moguće putovanje sa partnerom. Slobodni bikovi, ostvarićete dobru komunikaciju sa potencijalnim partnerom.

BLIZANCI

Posvetićete se mnogo više poslu i poslovnim obavezama. Tokom ovih mesec dana nađite vremena i za sebe. Posvetite se svojim obavezama jer partner će biti okupiranim svojim poslovnim planovima.

RAKOVI

Bićete veoma nervozni i napeti zbog partnerovog ponašanja. Probajte da se manje nervirate jer ništa ne rešavate nervozom i eventualnim sukobima.

LAV

Na vama je da donosete veliku i bitnu odluku u vezi emocija i ljubavi. Važno je da zante šta želite od sebe i svog partnera. Ukoliko ste "solo" igrač, do kraja novembra Venera od vas traži da se okrenete novoj ljubanoj prili što pre.

DEVICE

Device su po prirodi razumne i analitične pa njima prija ova Venera u Jarcu. Pokušajte da se što više opustite i da uživate u stabilnosti svoje veze, a za one Device koje su slobodne, njih očekuje zanimljiv susret sa osobom u znaku Ovna.

VAGA

Obratite pažnju na probleme iz prošlosti, posebno vas razdražuje ljubomora od strane partnera. Do kraja meseca mogući problemi u komunikaciji sa partnerom.

ŠKORPIJE

Za vas ovo je period stabilizacije. Okrećete se svom partneru i planovima koje imate. Oni koji nisu zauzeti, do kraja meseca upoznaće zanimljivu osobu u znaku Lava.

STRELAC

Što se tiče Strelčeva, za vas je ovo period preispitivanja i izazova. Bičete veoma posvećeni svojim potrebama i željama pa to može iritirati partnera. Vama je bitno da postignete sklad sa sobom.

JARAC

Za Jarčeve ovo je idealan period za ljubav i za rešavanje ljubavnih odnosa. Svi vi koji ste slobodni, imate šansu da obnovite vezu sa osobom u znaku Ovna ili Lava. Bićete veoma uzbuđeni zbog toga.

VODOLIJE

Ne prija vam uticaj Venere u Jarcu. Pokušajte da se koncentrišete na sebe i svoje emocije. Najbitnije je da ste zadovoljni sobom i svojim životom.

RIBE

Vi ste u skladu sa sobom, Venera vam prija i donosi vam osecaj stabilnosti i sigurnosti. Bićete veoma srećni u partnerskom odnosu, što vam daje potpunu kontrolu nad svojim životom.

(Espreso/Naj Žena)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.