KARMIČKA VEZA 2 HOROSKOPSKA ZNAKA: Slatko-gorki odnos pun strasti, pogodite o KOME se radi!
Ilustracija, Foto: Profimedia

horoskopska ljubav

KARMIČKA VEZA 2 HOROSKOPSKA ZNAKA: Slatko-gorki odnos pun strasti, pogodite o KOME se radi!

Ako se na početku veze postave jasne granice, njihova ljubav može trajati godinama

Objavljeno: 19:15h

Astrolozi se slažu da je najstrastvenija veza između Škorpije i Vage, a na plamenu njihove ljubavi obe strane mogu da se opeku. Ovaj horoskopski par ima strastvenu vezu, pa su i njihove svađe veoma burne.

Škorpije su tajanstvene, što privlači romantičnu, nežnu, gracioznu i atraktivnu Vagu. Oni se zaljubljuju na prvi pogled i varnice samo lete oko njih. Obično se zaklinju na večnu ljubav i tvrde da je to ljubav njihovog života. Ali čim dođu do prve svađe, perje leti na sve strane. I kod njih je sve strastveno: i ljubav i svađe.

Razlog možda leži u planeti Pluton koja upravlja Škorpijom i zbog čega je ovaj znak opsednut Vagom, kojom vlada Venera. Škorpija će se truditi da na sve načine opčini i očara Vagu, ali će je i razdirati ljubomora. Nikako neće moći da podnese da još neko poklanja pažnju šarmantnoj Vagi.

S druge strane, Vaga će delimično uspeti da opusti Škorpiju, dajući joj osećaj sigurnosti i voljenosti. Međutim, ova veza će stalno biti opterećena ljubomorom i neosnovanim optužbama, što može unesrećiti partnere.

I Škorpija i Vaga moraju da nauče da kontrolišu svoj bes, otrovne rečenice i ljubomorne scene jer to samo može još više zatrovati njihov odnos. Dodatno tome doprinosi Škorpijino mračno raspoloženje koje je u potpunoj suprotnosti sa Vaginom druželjubivošću.

Škorpijama je veoma naporno Vagino insistiranje na priči o emocijama jer one vole da sve zadrže u sebi. Uz to, njih izluđuje Vagina potreba za flertovanjem i oni to shvataju kao izdaju, zbog čega postepeno gube poverenje u njih, što je Škorpijama od ključne važnosti.

Ono što Vagama najviše smeta kod Škorpija je njihova dominantna priroda, a sve to može dovesti do toksične veze.

Ali ako se na početku veze postave jasne granice, njihova ljubav može trajati godinama.

Bonus video:

01:30

Beograđani o vakcini Moderna i da li bi je primili?

(Espreso/24sedam)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.