VELIKE TRANSFORMACIJE ZA SVE ZNAKE: Pripremite se za MLAD MESEC u ŠKORPIJI
Ilustracija, Foto: Profimedia

MLAD MESEC U ŠKORPIJI

VELIKE TRANSFORMACIJE ZA SVE ZNAKE: Pripremite se za MLAD MESEC u ŠKORPIJI

Škorpija je vodeni znak pa će ovde pozicioniran Mesec pokrenuti možda i lavinu emocija koje smo dugo potiskivali

Objavljeno: 21:34h

Jedan astrološki aspekt u narednom periodu doneće energiju transformacije za sve znakove Zodijaka i pomoći će da napredujemo na svim područjima na kojima se osećamo nesigurni.

Četvrtog dana novembra u večernjim satima, mlad Mesec ući će u Škorpiju i pokrenuti rešavanje mnogih do sada nerešenih pitanja i situacija.

Imaćete priliku da prevaziđete jednu životnu fazu u kojoj se nalazite i da napravite korak napred. Mesec u Škrpiji pomoćiće vam da ostvarite davno zacrtane namere i ciljeve koji su do sada bili blokirani.

Ovaj aspekt pokrenuće mnoge promene kako unutar vas, tako i u vašem okruženju. Na mnoge stvari ćete možda reagovati burno i energično, a energija ovog mladog Meseca na momente može da vas povuče i u mračnija razmišljanja.

Škorpija je vodeni znak pa će ovde pozicioniran Mesec pokrenuti možda i lavinu emocija koje smo dugo potiskivali. Pravi je trenutak da se okrenete sebi i introspekciji.

Ovaj aspekt nas izaziva da budemo ljubazni i suočimo se sa neprijatnim stvarima. On nas uči da u životu nije sve savršeno, ali da nam se uvek otvaraju nove prilike i da je potrebno da se ponekada odreknemo potrebe da sve i uvek kontrolišemo.

Ako se ispravno koristi, energija mladog Meseca u znaku Škorpije može da bude odličan katalizator koji će nam pomoći da pređemo iz jedne životne faze u drugu. Iskoristite energiju ovog aspekta za rad na sebi i poboljšanje svojih mogućnosti.

Bonus video:

25:11

CENTRALNI DNEVNIK 03.11.2021.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.