IMALA SAM POLIGAMNE VEZE, UŽIVAM U ODNOSIMA SA VIŠE NJIH, TO MI PRIJA: A onda sam zatražila od muža OVO U KREVETU
Ilustracija, Foto: Profimedia

ISPOVEST

IMALA SAM POLIGAMNE VEZE, UŽIVAM U ODNOSIMA SA VIŠE NJIH, TO MI PRIJA: A onda sam zatražila od muža OVO U KREVETU

Želi je samo za sebe

Objavljeno:

Žudim za tim da moj suprug pristane na trojku sa drugom ženom, ali me on želi samo za sebe”, požalila se jedna Amerikanka.

Ona je poslala pismo psihoterapeutkinji Deidre Sanders.

Od nje je zatražila savet i opisala celokupnu situaciju.

“Ja sam Amerikanka, imam 39 godina i godinama sam imala poligamne veze. Međutim, pre pet godina sam upoznala muškarca za kojim sam poludela. Upoznali smo se na aerodromu u Arizoni, kada sam se vraćala u Britaniju da posetim baku. Počeli smo da ćaskamo i sedeli smo jedno pored drugog u avionu. Tokom devet sati, koliko je trajao let, konstantno smo razgovarali. Nikada nisam upoznala nekoga kao što je on. Zgodan, slobodan i intrigantan. Poseduje stan u Londonu i putuje po svetu zbog posla”, kaže žena.

“Raskinula sam neobaveznu vezu u Americi, u kojoj smo bile nas četiri žene i jedan muškarac, ali smo podjednako uživali jedni u drugima. Ovaj tip je uzeo moj broj telefona, nakon leta, a zatim smo se našli u Londonu. Izlazili smo i zaljubila sam se u njega. Objasnila sam mu svoju prošlost i to da sam imala običaj da budem sa više partnera istovremeno, ali on je rekao da bi izlazio samo sa mnom”, ispričala je.

“Naša veza je u početku bila sjajna. Seks je bio fantastičan. Venčali smo se. On sada ima 46 godina. Redovno smo razgovarali o mojoj prošlosti i priznala sam mu da mi nedostaje žensko društvo. Ta osećanja su me prestravila. Sada, već dve godine, nisam srećna. Radim, obavljam kućne poslove, čistim i kuvam. Zameram mu na očekivanjima koja ima od mene kao od žene, posebno jer sam se mnogo toga odrekla da bih bila sa njim. Da li bi mi trojka pomogla da se osetim bolje, ili bi samo “zagrebala površinu”? Ono što mi nedostaje nije samo seks sa ženom. Nedostaje mi toplina veze sa ženom koja slično razmišlja. Bila sam iskrena sa njim u vezi sa mojim osećanjima, ali nisam sigurna da naš brak može da opstane”, zaključila je ova Amerikanka.

“Nedostaje vam ženska osoba koja slično razmišlja, ali je možete naći kroz prijateljstvo. Naišli ste na prepreku u braku, baš kao i mnogi parovi, ali ste imali običaj da delite svoje probleme i da se sa njima zajedno suočavate. Trojka nije kao poligamne veze. Možda deluje kao rešenje, ali je zapravo samo papir preko pukotina. Recite suprugu da ste nesrećni i objasnite mu da ste napravili velike životne promene, a u zamenu dobili kućne poslove. Bračni život je za oboje drugačiji i zato razgovarajte o kompromisu. Ukoliko on nije spreman da obavlja svoj deo kućnih poslova, potražite savetnika za parove”, odgovorila je Deidre.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.