VOLEO JE DA ISPROBAVA NOVE STVARI POPUT TROJKE, BILO JE UZBUDLJIVO: Pristajala sam na sve, a sada TRAŽI I OVO
Ilustracija, Foto: Profimedia

ispovest

VOLEO JE DA ISPROBAVA NOVE STVARI POPUT TROJKE, BILO JE UZBUDLJIVO: Pristajala sam na sve, a sada TRAŽI I OVO

Tek sada ga gleda pravim očima

Objavljeno: 13:31h

Shvatila sam da je moj dugogodišnji ljubavnik tužan matori svinger koji me ne uzbuđuje, ali ne znam kako da okončam našu vezu“, napisala je jedna Britanka.

Pismo je poslala psihoterapeutkinji Deidre Sanders.

A kako bi dobila savet, opisala je celu situaciju

“Moj tadašnji muž i ja smo spavali u odvojenim sobama i dogovorili se da ostanemo zajedno samo dok naše dvoje dece ne budu dovoljno odrasli da odu od kuće. Bila sam očajna i završila sam na antidepresivima. Onda sam upoznala svog ljubavnika, koji sada ima 62 godine”, kaže žena.

“Delovao je kao sušta suprotnost mom dosadnom suprugu. Pio je previše, konzumirao narkotike i voleo da provodi vreme sa mnom. Viđali smo se u otmenim hotelima i u početku je to bila strastvena i uzbudljiva afera. Ali, on je uvek želeo da isprobava nove stvari, kao što su trojke. Čini mi se da sam, zbog smirenosti koju sam posedovala, pristajala na sve to”, napisala je ona.

“Pre dve godine, moja deca su konačno otišla od kuće, a suprug i ja smo se razveli. Dobila sam svoj prostor, pa čak i novi posao, koji volim, tako da sam konačno prestala da pijem lekove. Zaista sam smatrala da ćemo, nakon što smo toliko vremena jedno drugom u životima, moj ljubavnik i ja početi da uživamo u pravoj vezi. Međutim, ubrzo sam shvatila da me vara sa drugom ženom i da me laže. Zatim mi je jasno stavio na znanje da sam mu potrebna samo za seks”, kaže.

“Sada, kada sam razbistrila glavu, konačno vidim šta je on zapravo. Ćelavi, patetični muškarac koji ne može da postigne erekciju bez Vijagre. Iako imamo seks već deset godina, uvek smo ga imali pod njegovim uslovima. Konačno sam shvatila da me on uopšte ne poznaje. Ne, mene, kada nisam na lekovima. Imam 56 godina i želim još mnogo od života. Znam da moram ovo da zaustavim, ali kako?”, zapitala se ova Britanka.

+“Prekidanje navike, čak i one nezdrave, koja nas čini nesrećnima, nije jednostavno. Vaš ljubavnik je postao loša navika. On vam se ne dopada, niti ga poštujete, a on vas koristi za seks. Bili ste dovoljno jaki da prestanete da pijete lekove, dovoljno ste jaki i da okončate ovo sa njim. Promena je zastrašujuća, ali time što ćete mu reći da ode, otvorićete priliku da u vaš život uđe neko ko će vas činiti srećnim. A možete se zabavljati i ako neko vreme ostanete singl. Predugo ste ostali sa suprugom, nemojte da ponovite grešku”, odgovorila je Deidre.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.