MUŽ ME JE POSLE SVAKE AKCIJE PITAO OVO, I UVEK SAM REKLA DA: Kada sam prvi put rekla NE, nastao je HAOS
Ilustracija, Foto: Shutterstock

NAŠLA SE U PROBLEMU

MUŽ ME JE POSLE SVAKE AKCIJE PITAO OVO, I UVEK SAM REKLA DA: Kada sam prvi put rekla NE, nastao je HAOS

Ne zna kako da prizna istinu svom mužu

Objavljeno:

Posle 12 godina braka jedna Engleskinja se našla u velikom problemu jer ne zna kako da svom mužu kaže istinu o njihovom seksualnom životu.

– Volim svog supruga, i u većini slučajeva uživam u seksu sa njim, ali toliko sam se navikla da ga lažem u krevetu, da sada ne znam kako da mu saopštim istinu – priča ona i nastavlja:

– Posle svakog vođenja ljubavi on me pita da li sam doživela orgazam, i ja uvek odgovaram: “da”. Kada sam mu jednom prilikom rekla “ne”, on me je pogledao sav unezveren i otišao je u kafanu i napio se.

– Zato ne znam da li bi uopšte mogao da podnese pravu istinu, da za 12 godina nisam nijednom doživela vrhunac s njim! Sramota me je da mu priznam da sam ga tako dugo lagala, a takođe me je stid što nikada nisam iskusila orgazam o kojem svi pričaju – priznaje žena.

– Kako da unapredim naš seksualni život, a da ne upropastim brak. Zaista sam očajna i ne znam šta da radim – kaže Britanka.

Odgovor terapeuta: Jasno je da posle toliko godina, iskrenost može da bude veoma opasna. Možda ipak ne morate da mu priznate istinu. Probajte da promenite neke stvari u krevetu i doživite svoj prvi vrhunac, a da on ne sazna istinu.

Nemojte da se ustručavate da svom suprugu kažete ili pokažete šta želite. Za razliku od opšte prihvaćenog mišljenja da muškarci ne vole kritiku, istina je da većina pripadnika jačeg pola voli kada im žena “objasni” šta da rade, jer žele da joj pruže još veće uživanje.

Fokusirajte se na pozitivne stvari i pokušajte da više komunicirate sa mužem.

Veoma je važno da imate barem 20 minuta predigre koja uključuje različite oblike stimulacije klitorisa.

Korišćenje prstiju ili igračaka može da bude odličan način za pronalaženje “puta” do orgazma.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.