UHVATILA BIVŠEG KAKO VARA NOVU DEVOJKU, PA JE ODMAH POZVALA: Evo koje je GROZOTE radio
Ilustracija, Foto: Profimedia

ŠOK

UHVATILA BIVŠEG KAKO VARA NOVU DEVOJKU, PA JE ODMAH POZVALA: Evo koje je GROZOTE radio

- Zahvalila mi je, ali ubrzo sam saznala da me baš s njom varao, neverovatno mi je da žena može to napraviti drugoj ženi - rekla je

Objavljeno: 20:55h

Jedna je žena nedavno podelila kako je svog bivšeg supruga, kojeg je ostavila jer je varao, uhvatila kako preko Tindera vara i svoju novu devojku.

Poslala je, kaže, njegovoj novoj devojci snimke njegovog Tinder profila, a kasnije je shvatila da je baš s njom varao dok su bili u braku, te da je ona celo vreme znala da je oženjen.

Na TikToku je tako pitala da li je još neko bivšeg uhvatio kako vara svoju novu partnerku i dodala da je to "apsolutni šou."

- Bila sam s njim 11 godina i varao me celo vreme, ali napokon sam smogla hrabrosti ostaviti ga i početi novi, bolji život - rekla je.

Nakon što je pokrenula razvod obratila se, kaže, i njegovoj prvoj ženi s kojom je u braku bio pre nje i pitala je da li i prema njoj bio tako grozan.

- Pristala je sa mnom otići na ručak gde smo sedile satima i pričale o svim grozotama koje nam je priuštio -. ispričala je, pa se nije previše iznenadila kad je videla da vara i najnoviju devojku.

Zato se javila i njoj i napisala joj da je ona njegova druga bivša i da je varao kao i prvu bivšu, a sada vara i nju.

- Zahvalila mi je, ali ubrzo sam saznala da me baš s njom varao, neverovatno mi je da žena može to napraviti drugoj ženi - rekla je.

Podelivši svoju priču s drugima koji su možda u sličnoj situaciji, TikTokerka je poručila: "Ako ste u lošoj vezi, ostavite ga, bićete puno sretnije", a njena je objava prikupila na stotine komentara.

- Savet njegovoj sadašnjoj devojci – ako je spreman s tobom prevariti nekog drugog, nemoj se iznenaditi kad saznaš da i tebe vara - napisala je jedna žena, a druga je zaključila kako je "nova devojka dobila upravo ono što i zaslužuje".

01:05

ZLATA JE EKSPLOZIVNA, EKSKLUZIVNA I ZLATNA! Niko ne ostaje ravnodušan na njen šarm, a sad nam je dala RECEPT za VESEO ŽIVOT

(Espreso / Večernji.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.