"JAVILA SAM SE NA TELEFON SA NAJSEKSIPILNIJIM TONOM": Očajnički želela novu KUHINJU, novac našla na ČUDAN NAČIN!
Ilustracija, Foto: Profimedia

neverica

"JAVILA SAM SE NA TELEFON SA NAJSEKSIPILNIJIM TONOM": Očajnički želela novu KUHINJU, novac našla na ČUDAN NAČIN!

Brbljanjem ću doći do kuhinje svojih snova makar mi to bila zadnja stvar koju ću da uradim

Objavljeno:

Žena koja živi u kući na severoistoku Engleske, očajnički je želela da renovira kuhinju. Njena želje su premašivale finansijske mogućnosti, međutim našla je jedan čudan način za pribavljanje novca.

"Ne leži mi baš to, ali srediću svoju novu kuhinju makar mi to bilo zadnje u životu", govori odlučna domaćica.

Ko ne bi hteo novu modernu kuhinju? Ali to košta. Jedini način da izbegnete plaćanje jeste ako ste majstor i sami spretni u prepravkama. Jedna žena, koja je htela da ostane anonimna, odlučila je da sama zaradi za nove elemente i uređaje, radeći na seksifonu. Za Sun je opisala svoje iskustvo.

"Javila sam se na telefon i izvukla sam svoj najseksipilniji ton".

"Zdravo, moje ime je Frančeska* aka The Dirty Cow'" rekla sam najhrapavijim glasom. "Imam smeđu kosu i zelene oči kao mačka. Ako me pomaziš, mogla bih da predem za tebe". A onda, skupljajući hrabrost i na brzinu otpivši gutljaj čaja, nastavila sam: "Razgovaraj sa mnom o svemu i svačemu... vruće, razvratno, seksi. Trenuci sa mnom će biti erotični. Moja mačkica će te čekati".

"Stalno mu ponavljam, ali kaže da je skupa"

Bila je to prošla subota i bila sam na audiciji za telefonsku liniju za seks. Kao majka jednog deteta i predana supruga Džonu*, nikada pre nisam radila ništa slično. Ali očajnički sam htela da obnovim svoju kuhinju iz 1997. Tu je otkada smo Džon i ja kupili našu kuću na severoistoku Engleske.

A sada, kada sam na Fejsbuk grupama videla moderne sive pločice, htela sam potpun remont svoje kuhinje više nego ikad. Džon jednostavno ne razume – iako mu svakodnevno prigovaram. Očajnički želim da pripremim svoju omiljenu večeru u otmjenoj kuhinji, ne onoj koja je sumorna, stara i tako mala da ne bi mogla da stane ni čačkalica.

Pa nakon što me još je jednom ignorisao, preduzela sam drastične mere. "Ne možemo to da priuštimo - tako je skupo", rekao je pre nekoliko nedelja kada sam naručila uzorke onoga što sam htela.

"Htela sam sama da skupim novac, ali ne mogu da radim"

Da budemo iskreni i jeste skupo. Ukupni trošak bio bi 35,5 hiljda funti.

Nastavio je manično da čupa obrvu, nešto što radi samo kad je nervozan. "Toliko je mnogo", rekao je, ali je na kraju pristao da ponovo stavi kuću delimično pod hipoteku. Ali i dalje sam znala da će trebati mnogo godina da uštedim dovoljno za dobijem kuhinju iz snova. Želela sam sama da sakupim novac, ali ne mogu da radim.

Invalid sam zbog artritisa i čak mi je i stajanje bolno.

Stvarno sam želela da učinim nešto sama i odjednom sam dobila ideju - zaposlću se na seksifonu i čavrljanjem ću doći do nove kuhinje. Guglala sam kako se pridružiti, našla, i prijavila se putem govorne pošte. Stajala sam u svojoj kuhinji dajući sve od sebe, ostavljajući seksi poruku telefonskoj sekretarici.

"Da me je neko video, mislio bi da sam luda"

Ubrzo nakon toga žena me je nazvala i potvrdila da sam položila ono što sam nazvala "seks-test". Dala mi je popis pravila uključujući prekid veze ako muškarci počnu da se ponašaju na način koji mi se čini agresivnim i dobila sam pin. Sledećeg jutra, kada je porodica, uključujući i mog sina koji je u 20-ima, izašla, prijavila sam se.

Ubrzo nakon toga primila sam prvi poziv.

"Šta nosiš?" upitao je čovek sa druge strane slušalice. U svojoj otrcanoj kućnoj haljini, sa frizurom tek nakon izlaska iz kreveta, izgledala sam kao E.T. Ali on to ne zna. "U, ovaj, svilenoj pidžami", rekla sam. Tip sa škotskim naglaskom je nastavio da mi priča kako je u kadi.

Drugi muškarac me je zamolio da ga bičujem - ali nisam imala ništa pri ruci pa sam samo uzela prljavu krpu za suđe i pljesnula je o sto dok sam pijuckala čaj. "Šta koristiš", dahtao je. "Oh, kožni kaiš'" rekla sam. Da su me komšije videle kako lupam krpom po stolu, mislili bi da sam luda. Ali osećala sam se tako krivom, kao da varam Džona.

"Sve sam mu priznala, imao je puno razumevanja"

Te noći sam sela i sve mu priznala. "Postala sam seksualni agent", rekla sam dok me je zapanjeno gledao. Uglavnom je bio zbunjen, ali je to prihvatio; čak mi je dao i savete o stvarima koje bi muškarci volei da čuju.

Rekao je da će ostati van kuće ili sedeti u našoj sobi sa slušalicama dok razgovaram sa njima. Naš sin ne zna - bio bi užasnut kada bi znao da je njegova majka postala seksualna radnica. Da budem iskrena, sve mi je jako neprijatno. Mislim da mi nije to prirodno niti mi leži, ali dva muškarca su već ponovo zatražila moj PIN broj kako bi mogli da me nazovi.

Prvom sam rekla da mi je prvi put. "Radiš sjajan posao", rekao je. "Oh hvala", odgovorila sam "Srce mi kuca kao bubanj". Odradila sam samo oko pet sati i do sada sam zaradila samo 50 funti, ali sam odlučna da zaradim sav iznos - želim da pokažem svom mužu da mogu. "Odradiću to za novu kuhinju"

"Ipak nije lako. Sumanuto je koliko puta morate spomenuti p****.", priča novopečena seksualna radnica. "Ali odradiću ja to, samo sebi ponavljam "Misli na kuhinju".

Brbljanjem ću doći do kuhinje svojih snova makar mi to bila zadnja stvar koju ću da uradim, zaključuje.

Bonus video:

01:04

ESPRESO ANKETA: Koji je vaš stav po pitanju vakcinacije?

(Espreso/Net.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.