TRAŽIO JE DA U KREVET DOVEDEM I TREĆU OSOBU: Zbog onog što su uradili ISPRED mene, odmah sam POBEGLA
Ilustracija, Foto: Profimedia

ispunila mu ŽElju

TRAŽIO JE DA U KREVET DOVEDEM I TREĆU OSOBU: Zbog onog što su uradili ISPRED mene, odmah sam POBEGLA

Sada je zbog svega zabrinuta

Objavljeno:

Jedna Engleskinja je postala zabrinuta da je njen dečko spavao sa muškarcem.

– Mislila sam da smo moj dečko i ja u ozbiljnoj vezi, sve dok me nije zamolio za “trojku”. Sada sumnjam u to koliko nam je veza čvrsta.

– Zajedno smo tri godine i mislila sam da je zadovoljan sa mnom. Ja imam 43, a on 46 godina. Tokom leta je počeo da priča o tome da je zainteresovan da u naš seksualni život uključi još jednu osobu.

– Nisam bila oduševljena tom idejom, pa sam se samo nasmejala, rekavši mu da tako nešto ne dolazi u obzir. Ali nedavno je postao uporniji, objašnjavajući da je oduvek hteo da ima trojku.

– Uveravao me je da mu se i dalje sviđam, pa sam nevoljno pristala – pod uslovom da to bude samo jednom. Rekao je da će sve to srediti i zamolio me da mu verujem, a ja sam pristala. Zatim je jedne večeri došao kući sav uzbuđen jer je sve bilo sređeno, a ja sam samo morala da se obučem za naš izlazak u troje – objašnjava ona i nastavlja:

– Ali stigavši u bar, potpuno sam se iznervirala kada je moj dečko prišao drugom muškarcu i predstavio me. Popili smo nekoliko pića i ovaj momak je stvarno dobro izgledao, ali očekivala sam drugu ženu – i ovo me je iznenadilo. Moj dečko je video da nisam raspoložena i pitao me je da li sam dobro. Glupo sam insistirala da jesam, iako sam iznutra bila u panici da to mora da znači da je moj dečko zapravo homoseksualac.

– Kada smo se na kraju vratili na svoje mesto, osećala sam se prilično pripito što mi je pomoglo sa živcima. Svi smo počeli da se skidamo i išlo je dobro, dok ovaj čovek nije uzeo moju ruku i ruku mog dečka da nas odvede gore. U tom trenutku sam ga gađala flašom i otrčala dole, na brzinu se obukla i pobegla u noć.

– Brza šetnja oko bloka pomogla mi je da razbistrim glavu, ali kada sam se vratila kući, tip je upravo odlazio. Od tada se pitam da li su nastavili žurku bez mene, ali moj dečko insistira da se ništa nije dogodilo. Kaže da je samo želeo da me gleda sa drugim muškarcem i da nema nikakve homoseksualne sklonosti, ali kako da budem sigurna?

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.