REKLA SAM DRUGARICI DA SPAVA SA MOJIM DEČKOM KAKO BI GA TESTIRALA: Zbog onog što je uradio POLUDELA SAM
Ilustracija, Foto: Profimedia

preljuba

REKLA SAM DRUGARICI DA SPAVA SA MOJIM DEČKOM KAKO BI GA TESTIRALA: Zbog onog što je uradio POLUDELA SAM

Njen test se završio na prilično neočekivan način

Objavljeno: 17:41h

Budući da nije imala dovoljno poverenja u svog dečka, neimenovana devojka je odlučila da testira vernost svog partnera tako što je zamolila drugaricu da ga “zavede”!

– Moj dečko Sem i ja smo u vezi pet meseci. Uvek sam imala ozbiljnih problema sa poverenjem u druge ljude i odlučila sam da proverim da li bi me on prevario ili ne. Sem odlično zna za te moje strahove i mada nisam mogla da se nateram da imam poverenja u njega, nikada nisam pokušavala da kontrolišem, proveravam s kim se druži i slično – priča devojka i dodaje:

– Prethodni put kada sam mu pomenula da ne mogu da se nateram da mu verujem, Sem je pobesneo i od tada to više nisam pominjala i zbog toga sam u stalnom stanju brige i sumnje. Zaista sam pokušala da mu verujem, ali to nisam mogla da uradim ni za živu glavu.

– Prošle nedelje sam zamolila prijateljicu Nensi da testira Sema i pokuša da ga šarmira i zavede. Ja sam izmislila izgovor i nisam otišla na neku žurku, i tamo je Nensi prišla Semu… On nije znao da je ona moja drugarica i mislio je da je Nensi sestra jedne moje drugarice s kojom više nisam u kontaktu – objašnjava ona.

– Nensi je odradila svoj deo posla i Sem ju je pozvao u njegov stan. Kada je ona pomenula mene, Sem je rekao da ja ne moram bilo šta da znam, i da će se on za sve pobrinuti. Posle dva pića, on je pokušao da je poljubi, a Nensi je smislila neki izgovor, i otišla je kući. Kada me je nazvala narednog jutra i sve ispričala, nisam bila ni ljuta ni povređena, već mi je pao veliki kamen sa srca i posle dugo vremena sam osetila olakšanje – priznaje devojka.

– Kada sam se suočila sa Semom, on je prvo sve negirao a kada sam mu ispričala celu priču, totalno me je šokirala njegova reakcija. Počeo je da viče na mene, urlao je da sam manipulator i da je to što sam uradila odvratno. Rekla sam mu da ga ja nisam naterala na bilo šta, da nisam uticala na njegovo ponašanje, i da sam ga samo stavila u situaciju koja može uvek da mu se dogodi, i on je odabrao da me prevari – tvrdi ona.

– Ali, njemu to nije zapušilo usta, i bukvalno svima priča šta sam uradila i naziva me paranoičnom i lažljivom. Polovina ljudi je otprilike na mojoj, a ostatak na njegovoj strani. Ispada kako da sam ja negativac u ovoj priči. Dobila sam neverovatnu količinu negativnih komentara u kojima mi “savetuju” da idem kod terapeuta jer imam ozbiljnih problema, da sledeći put prosto raskinem s dečkom umesto da ga testiram, kao i da sam manipulativna osoba – zaključila je devojka svoju ispovest.

(Espreso)

BONUS VIDEO:


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.