MARTINA JE BILO SRAMOTA DA PRIJATELJIMA PRIZNA 1 STVAR: Iznenadićete se šta najviše voli od ŽENA tokom ODNOSA
Ljubav, Foto: Profimedia

EMOCIJE

MARTINA JE BILO SRAMOTA DA PRIJATELJIMA PRIZNA 1 STVAR: Iznenadićete se šta najviše voli od ŽENA tokom ODNOSA

Obožavam kad me partnerka svojim pogledom i dodirima jasno daje do znanja da me želi i nije joj problem preuzeti inicijativu kako bi mi to pokazala, priznaje nam 34-godišnji Martin

Objavljeno: 11:38h

Kada su u muškom društvu, pripadnici jačeg spola spremni su na hvalisanje svojim seksualnim postignućima, a dobar deo i preteruje u opisima ne bi li izazvali divljenje prijatelja. No, kao što žene znaju, istina je često drugačija od njihovih priča.

Umjsto maratonskog seksa i "spontanog" uništavanja kreveta usled burnog vođenja ljubavi, dobar deo muškaraca uglavnom želi – nežnost među posteljinom. Sramota me je bila da priznam prijatljima, ali nežno vođenje ljubavi mi je najdraže. Obožavam kad me partnerka svojim pogledom i dodirima jasno daje do znanja da me želi i nije joj problem preuzeti inicijativu kako bi mi to pokazala, priznaje nam 34-godišnji Martin.

Nemam ništa protiv seksa nabrzaka, ali on nikada ne zadovolji moje najdublje potrebe, dodaje Martin. Najviše volim kad me nežno skine, ljubi po celom telu i kada polako dosegnemo orgazam. Tada se osećam da smo povezani, kao da smo jedno. Da su ovakva razmišljanja sve češća među muškarcima, potvrđuju i neke studije. Muškarci ne žele uek biti oni koji će inicirati seksualne odnose, kaže dr. Daun Majk, klinička seksološkinja i autorka priručnika "Intimacy Guidebook for Couples". Ako muškarci moraju inicirati seks svaki put, počinju se osećati manje privlačno, a mogu razviti i strah od loše izvedbe u spavaćoj sobi.

Iako je svojevremeno serijal "Pedeset nijansi sive" bio vrlo popularan, dr. Majkl primetila je sve veći broj muškaraca koji žudi za totalno drugačijim stvarima. Neki muškarci vole kada su njihove žene dominantne, ali tu dominaciju ne provode na grub način. Naprotiv, dominiraju svojom brižnošću. O tome retko kad govori, ali muškarci uistinu žele nežnost u spavaćoj sobi. Žele intimnost s ženom kroz nežan seks prepun ljubavi. Žene zaboravljaju da su i muškarci emocionalna bića, a da je seks ogromna ekspresija intimnosti.

(Espreso / Zadovoljna.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.