SRAM ME JE PRIZNATI, ALI OVO NAJVIŠE VOLIM OD ŽENE U KREVETU: Studija potvrđuje "NIJE JEDINI"
Ilustracija, Foto: Profimedia

poslušajte

SRAM ME JE PRIZNATI, ALI OVO NAJVIŠE VOLIM OD ŽENE U KREVETU: Studija potvrđuje "NIJE JEDINI"

Da su ovakva razmišljanja sve češća među muškarcima, potvrđuju i neke studije

Objavljeno:

Kada su u muškom društvu, pripadnici jačeg pola spremni su na hvalisanje svojim seksualnim postignućima, a dobar će deo i preterivati u opisima ne bi li izazvali divljenje prijatelja. No, kao što žene znaju, istina je često drugačija od njihovih priča.

Umesto maratonskog seksa i "spontanog" uništavanja kreveta usled burnog vođenja ljubavi, dobar deo muškaraca uglavnom želi – nežnost među plahtama. Sram bi me bilo priznati frendovima, ali nežno vođenje ljubavi mi je najdraže. Obožavam kad mi partnerka svojim pogledom i dodirima jasno daje do znanja da me želi i nije joj problem preuzeti inicijativu kako bi mi to pokazala, priznaje nam 34-godišnji Martin.

Nemam ništa protiv seksa nabrzaka, ali on nikada ne zadovolji moje najdublje potrebe, dodaje Martin. Najviše volim kad me nežno skine, ljubi po celom telu i kada polako dosegnemo orgazam. Tada se osećam da smo povezani, kao da smo jedno. Da su ovakva razmišljanja sve češća među muškarcima, potvrđuju i neke studije. Muškarci ne žele uvek biti oni koji će inicirati seksualne odnose, kaže dr. Dawn Michael, klinička seksologinja i autorka priručnika "Intimacy Guidebook for Couples". Ako muškarci moraju inicirati seks svaki put, počinju se osećati manje privlačno, a mogu razviti i strah od loše izvedbe u spavaćoj sobi.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.