OSTVARIO JE NAJVRELIJU FANTAZIJU: Pogledajte samo S KIM JE SPAVAO, nije mario ni za šta i otkrio je SVE ŠOK DETALJE
Seks, Foto: Profimedia

namazano

OSTVARIO JE NAJVRELIJU FANTAZIJU: Pogledajte samo S KIM JE SPAVAO, nije mario ni za šta i otkrio je SVE ŠOK DETALJE

U prvih nekoliko nedelja nakon što sam došao u Chicago, imao sam predosećaj da će se to dogoditi, da ću spavati s njom.

Objavljeno: 23:40h

Neimenovani muškarac iz SAD-a opisao je svoje ljubavno iskustvo sa šeficom na poslu koja ga je jako privlačila. Nije im smetalo što ima muža i starija je od njega. U početku su ljubav vodili gde god su stigli, no kasnije su se počeli sve više svađati. Na kraju je veza pukla, prenosi The Cut.

Ovo je njegova ispovest:

Ostvarila mi se je najveća seksualna fantazija, bio je to seks sa mojom šeficom. Bila je starija od mene, jako zgodna i prilično zaljubljena u mene.

U prvih nekoliko nedelja nakon što sam došao u Chicago, imao sam predosećaj da će se to dogoditi, da ću spavati s njom.

Mesto na kojem sam radio bilo je puno sumornih ljudi srednjih godina, večno zabrinutih zbog kredita, dece, propalih brakova i misterioznih bolova. Mnogi od njih imali su afere na poslu kako bi stvorili privid da su ipak živi.

Pre dolaska u Chicago radio sam u redakciji u New Yorku kao novinar. Bilo je sjajno, ekipa je bila mlada i stalno smo se šalili.

Moja šefica u Chicagu je, takođe, bila u lošem braku, a više od deset godina je bila na visokoj poziciji na poslu.

Uvek kada bih je video, uzbudio bih se. Nosila je uske, kratke suknje i štikle koje su odzvanjale kada je prolazila hodnikom. Bila je vrlo mršava, a ponekad je nosila i odela i to mi je bilo uzbudljivo. Bila je vrlo obrazovana i pametna. Imala je plavu kosu i svaki put kada sam je ugledao, kao da me zrak sunca obasjao.

Imala je 40 godina, a ja 32

Znali smo zaključati vrata njene kancelarije i prepustiti se strastima. Većinu radnih dana bi završavali tako da bi otišli do nje, u malu unajmljenu garsonjeru blizu posla.

Sećam se trenutka kada smo izjavili ljubav jedno drugome. Bilo je to u njenom krevetu, nakon jedne zabave. Tada smo bili u vezi tri nedelje. Sećam se da joj je muž poslao poruku i pitao je gde je. Otišla je kući.

Moram priznati, iako smo u tom trenutku mislili ozbiljno kada smo rekli jedno drugome da se volimo, čini mi se da smo to napravili kako bi opravdali to što radimo.

Ona je u braku bila godinama i imali su veliku, skupu kuću u elitnom delu grada. Kada im se brak počeo raspadati, prodali su kuću. On je otišao raditi u drugi grad, ona je preselila u stan, a on ju je posećivao dva puta mesečno.

Moja najveća greška je ta što sam joj rekao da je volim, a onda sam pokušavao sakriti vezu s njom. Želeo sam je dovoljno da završim u krevetu s njom, ali premalo da celom svetu kažem da je moja.

Verovao sam da ću dobiti otkaz sazna li se da spavam sa šeficom. Bio sam prenisko na toj korporacijskoj lestvici da bi mi to bilo oprošteno kao što bi bilo njoj.

Nisam želeo bliskost na poslu i insistirao sam da odlazimo u druge delove grada u kojima je manja šansa da nas neko vidi. Nisam ništa spominjao niti prijateljima ni rodbini, nisam želeo da o meni misle kao o nekom nesposobnom ko ima posao samo zbog seksa sa šeficom.

Raskinuli smo prvi put tokom poslovne večere u restoranu. Bilo je puno kolega s posla. Ustao sam i hteo otići, a ona mi je rekla da ostanem, najpre tiho pa glasno. Potom je izašla za mnom i vikala ponavljajući kako nikada neće biti dovoljno dobra za mene. Zamerala mi je što krijem našu vezu. Svi su nas gledali.

Nakon toga smo se mirili i svađali. Zadnji put kada smo raskinuli bilo je to u mom stanu u New Yorku. Taj put je bilo zauvek.

(Espreso/24sata)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...
counterImg

Espreso.co.rs


Adria media