UVEK SAM DAVALA, NIKAD PRIMALA! Prvi oralni se*s doživela je sa 60. godina, OVAKO je opisala iskustvo
Seks, Foto: Profimedia

iskustvo života

UVEK SAM DAVALA, NIKAD PRIMALA! Prvi oralni se*s doživela je sa 60. godina, OVAKO je opisala iskustvo

Bila je tužna što je toliko dugo morala čekati na takvo iskustvo.

Objavljeno:

Suzi Clark (69) pisac je i organizatorka događaja iz Engleske, a u The Sunovom specijalu o seksu nakon menopauze podelila je jedno bombastično priznanje. Naime, prvi oralni seks imala je tek kada je imala gotovo 60 godina.

"Pijuckajući čašu šampanjca, ležala sam na leđima dok me moj zgodni francuski ljubavnik entuzijastično oralno zadovoljavao. Imala sam gotovo 60 godina i to je bio moj prvi kunilingus, uživala sam", otkrila je Suzi.

Bila je tužna što je toliko dugo morala čekati na takvo iskustvo.

"U svojim pranijim vezama nisam imala prilike doživeti oralni seks jer mi ga niko nikad nije ni predložio. Uvek sam ja davala, ali nikad nisam primala. Nisam o tome previše razmišljala, no kada sam prvi put iskusila oralni seks s muškarcem koji je s 56 godina bio tri godine mlađi od mene i sjajan u krevetu, bila sam oduševljena. To mi je iskustvo otvorilo oči o tome da se vlastita seksualnost može istraživati u bilo kojoj dobi", dodala je 69-godišnjakinja.

Šest godina bez seksa

Ljubavnika je upoznala dve godine ranije u školi u Tripoliju. Ostali su u kontaktu preko koketnih poruka i započeli svoju strastvenu vezu na daljinu. Naime, ona je bila u Velikoj Britaniji, a on u Kanadi.

Prekinuli su 2011. jer im je takva veza postala preteška. Njoj je nedostajao seks, a kasnije je svu energiju usmeravala na brigu za oca kojem je u 91. godini dijagnostifikovan rak kože.

"Bilo je iscrpljujuće brinuti se o njemu, a tokom tih šest godina najbliže seksu bila sam kada sam čitala '50 nijansi sive' u toaletu. No, nakon što mi je tata preminuo 2015., ponovno sam pokušala s upoznavanjem preko interneta. Svi oko mene bili su parovi i nedostajao mi je neko s kime bih bila intimna", priznala je.

Izgubila prvog supruga i poslednjeg ljubavnika

Iako je bila nervozna i strahovala da joj se niko neće javiti zbog njene dobi, poruke su joj neprestano stizale. Ubrzo je započela vezu s Pierreom koji je bio u kasnim 60-ima. Imali su strastven seksualni život, sve dok mu nije dijagnostifikovan rak jednjaka. Preminuo je 2019., a Suzi tvrdi da je još uvek skrhana.

Sada sa 69 godina polako uči živeti sa svojom tugom. Nedostaju joj intimnost i seks, ali brine se da nikad neće upoznati nekoga poput Pierrea ili prvog supruga Bryana koji je preminuo od srčanog udara 1994.

"Nedavno sam ponovno pokušala s upoznavanjem preko interneta, no nisam bila spremna. Možda jednom u budućnosti, ko zna... Nadam se da će žene koje ovo čitaju shvatiti da seks i dalje postoji kada ste navršile 60 godina. Nova iskustva i ljubavi možda su iza ugla", zaključila je Suzi.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.