IMAM ODNOSE SA NAJBOLJOM DRUGARICOM, SE*S JE LUDAČKI: Ali OVO nikako ne želi da mi URADI
Ilustracija, Foto: Profimedia

u problemu

IMAM ODNOSE SA NAJBOLJOM DRUGARICOM, SE*S JE LUDAČKI: Ali OVO nikako ne želi da mi URADI

Njuih dvoje su već godinama u čudnoj ljubavnoj vezi

Objavljeno: 10:30h

Već godinama jedan Britanac sve svoje devojke vara sa svojom najboljom drugaricom, ali sada je počeo da preispituje svoj odnos sa prijateljicom.

– Oboje smo u tridesetim godinama, i ne možemo ni da nabrojimo koliko puta smo svoje partnere varali jedno sa drugim. Znamo se još od prve godine fakulteta, i ona zna sve o meni i poznaje svaki deo mog tela – priča on i nastavlja:

– Nas dvoje smo ti koji uvek ostaju poslednji na žurki, i mi smo prvi kada treba da se proba nešto novo i izazovno. Uvek smo se odlično slagali, naročito u krevetu, ali nikada nismo bili u pravoj vezi. U retkim prilikama kada smo oboje bili solo, izgleda kao da smo se držali dalje jedno od drugog.

– Iskreno, bio bih najrećniji kada bih bio njen momak, ali ako to predložim, bojim se da će mi se smejati i da ću izgubiti svoju najbolju drugaricu. Ona je nedavno raskinula s dečkom s kojim je bila šest meseci. Stalno se žalila da je on dosadan, i da je više kućni tip, dok je ona luda za izlascima. Kao i uvek, zvala me je odmah posle raskida i pitala me je da li može da svrati do mene. Iako sam u vezi sa drugom devojkom, jedva sam čekao da je vidim – iskren je muškarac.

– Čim je došla kod mene, vodili smo ljubav na sofi u dnevnoj sobi. A onda smo se popeli na sprat, i ponovo imali odnos u spavaćoj sobi. Zaspali smo zagrljeni i sve je izgledalo tako savršeno. Međutim, nemam pojma da li ona želi da bude u “pravoj” vezi sa mnom. Ona je prelepa, i gledao sam kako muškarci bukvalno padaju na kolena da bi bili s njom – objašnjava Englez.

– Moja devojka se u poslednje vreme stalno žali da sam odsutan mislima, i u pravu je jer stalno razmišljam o mojoj drugarici. Već znam kako će izgledati narednih nekoliko meseci. Devojka će raskinuti sa mnom, i budući da ćemo oboje biti solo, počećemo da izbegavamo jedno drugo. A potom će jedno od nas upoznati nekog novog, i sve će krenuti iz početka. Hteo bih da prekinem taj začarani krug, ali ne znam kako da to uradim – zaključio je on.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.