OVO SU OSOBINE IDEALNOG LJUBAVNIKA: Žene nikad složnije, TO HOĆEMO U KREVETU!
Ljubav, Foto: Profimedia

LJUBAV

OVO SU OSOBINE IDEALNOG LJUBAVNIKA: Žene nikad složnije, TO HOĆEMO U KREVETU!

- Kad god bi me moja devojka usmeravala i govorila šta joj odgovara, recimo da ubrzam, usporim, budem nežniji ili grublji, mislio sam da to ne radim dobro

Objavljeno:

Nedostatak vremena, fokusiranost samo na sebe, pogrešno shvatanje želja i potreba partnerke samo su neke od stvari koje mogu da budu uzrok lošeg seksualnog života. Seks ne podrazumeva samo strast, već i kreativnost, inovativnost, raspoloženost za isprobavanje novih stvari.

Jedan muškarac ovako je opisao svoje iskustvo i objasnio šta je to što je naučio iz njega. Evo šta ga je za jedan korak približilo definiciji dobrog ljubavnika:

- Kad god bi me moja devojka usmeravala i govorila šta joj odgovara, recimo da ubrzam, usporim, budem nežniji ili grublji, mislio sam da to ne radim dobro. Sada shvatam da me nije ispravljala, već usmeravala da radim ono što joj prija.

Tehnika, karakter i hemija između dvoje ljudi važan su faktori za kvalitetno vođenje ljubavi. Ipak, intimnost zbog koje vođenje ljubavi postaje fantastično mnogo je više od toga. Ona raste i množi se dobrim, zajedničkim iskustvom, iskrenim razgovorom i radom na sebi, piše 24sata.hr.

Ovo su karakteristike dobrog ljubavnika:

- Voljan da uči - Strastven je - Uz njega se žena oseća poželjno - Samouveren je - Ne plaši se da pokaže ranjivost - Avanturističkog duha je i voljan da eksperimentiše u krevetu - Govori otvoreno o svojim potrebama - Pažljivo sluša želje svoje partnerke i uživa dok joj pruža zadovoljstvo - Ne žuri dok vodi ljubav - Pruža podršku i ne osuđuje.

(Espreso / 24sata.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.