VODIM LJUBAV SA UČITELJEM MOG SINA, OBOŽAVAM KAD MI RADI OVO: Ali 1 stvar me najviše muči
Ilustracija, Foto: Profimedia

TRAžI POMOĆ

VODIM LJUBAV SA UČITELJEM MOG SINA, OBOŽAVAM KAD MI RADI OVO: Ali 1 stvar me najviše muči

Ljubavni trougao se polako pretvara u nerešiv problem

Objavljeno: 16:31h

Jedna Engleskinja uživa u aferi sa učiteljem svog sina, ali sada mora da donese važnu odluku.

– Ja imam 31, a moj muž 35 godina. Varam supruga sa učiteljem našeg sina, i jedino o čemu mogu da razmišljam je moj ljubavnik – priznaje ona i dodaje:

– Sve je počelo kada su našeg osmogodišnjeg sina počeli da maltretiraju u školi. Stalno je uplakan dolazio kući, a deca iz razreda su ga stalno zadirkivala zbog naočara koje nosi. Zato sam otišla da porazgovaram s njegovim učiteljem.

– On je bio veoma ljubazan i obećao mi je da će se pobrinuti da maltretiranje prestane. Potom je predložio da se moj sin pridruži školskom fudbalskom klubu kako bi povratio samopouzdanje. Učitelj ima 32 godine i božanstvene plave oči – kaže žena.

– Posle dva dana, učitelj me je pozvao telefonom i pitao kako je moj sin. Zatim je dodao: Postoji još jedan razlog zašto sam te pozvao. Stalno mislim o tebi. Pozvao me je da izađemo na piće, i ja sam odmah prihvatila. Mužu sam rekla da idem da se vidim sa drugaricom – objašnjava Britanka.

– Učitelj mi je ispričao da je njegova supruga direktorka u drugoj školi, i da malo vremena posvećuje njemu i njihovoj ćerki. Dok me je pratio do kola, jedva sam čekala da me poljubi. Kada se nagnuo ka meni i poljubio me, sva sam utrnula. Privukao me je sebi i zagrlio. Narednog vikenda smo se našli u hotelu i prvi put vodili ljubav. Bilo je neopisivo dobro. Za razliku od mog supruga, on je nesebičan i nežan ljubavnik, i sa lakoćom me je nekoliko puta doveo do vrhunca, što godinama nisam doživela – iskrena je ona.

– Kada sam suprugu rekla za maltretiranje sina, on je samo slegnuo ramenima i odbrusio: Pa, šta. Taman da malo ojača! Sin se rasplakao kada je to čuo – napominje žena.

– Mislim da više ne volim svog muža. Strast koju moj ljubavnik i ja delimo je neverovatno intenzivna. Želim da budem sa njim svakog sekunda, svakog dana… Ne znam šta da uradim – zaključila je Engleskinja.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.