IMAM STRASTVENU AFERU SA UČITELJEM SVOG SINA: On je OŽENJEN, želim OZBILJNU VEZU, ne znam šta da RADIM
Par, Foto: Profimedia

LJUBAVNE MUKE

IMAM STRASTVENU AFERU SA UČITELJEM SVOG SINA: On je OŽENJEN, želim OZBILJNU VEZU, ne znam šta da RADIM

Voli da joj je ljubavnik potpuna suprotnost od muža, ali ne zna kako da mu kaže da želi više od seksa

Objavljeno: 12:30h

Imam neverovatno strastvenu aferu sa učiteljem svog sina i sada samo mislim da želim više. Zajedno se ušunjamo u prirodu ili hotel van grada, ali želim da imam ozbiljnu vezu s njim - napisala je jedna žena za The Sun.

Počelo je kada su njeni vršnjaci počeli da maltretiraju njenog sina. Ima osam godina i nosi naočare, a druga deca su bila vrlo okrutna zbog toga. Neprestano je plakao pa je otišla da razgovara sa njegovim novim učiteljem. Bio je izuzetno ljubazan i rekao je da će se pobrinuti za problem.

- Nisam mogla da prestanem da maštam o njemu. Ima 32 godine i lep je sa prelepim plavim očima. Sledeći put kada sam razgovarala sa njim, odlučila sam da mu priznam da ne mogu da prestanem da mislim na njega. Rekao mi je da je njegova supruga direktorka druge škole, pa često nije bilo vremena za njega i njihovu ćerku, a onda me je jako poljubio - nastavila je.

Tada su započeli njihovu aferu i šuljali se po hotelima. Voli da joj je ljubavnik simpatičan i pun strpljenja, za razliku od muža. Misli da više ne voli svoju ženu i da želi da bude sa svojom ljubavnicom, pa traži savet od stručnjaka.

- Uživate u seksu, ali onda se on vraća svojoj ženi. Seks bez ljubavi uništava dušu. Kažete da je ljubazan, ali šta još nudi? Jedno je da su vašeg sina maltretirali zbog nošenja naočara, ali vaš odnos sa učiteljem mogao bi imati katastrofalne posledice po njega. Setite se zašto ste se zaljubili u svog partnera. Ako je dobar tata, vredi pokušati spasiti vaš brak. Ako stvari treba da se promene, reci mu to. Ako vam seksualni život prestane, recite mu gde želite da vas dodirne i poljubi da biste vratili ta uzbuđenja - odgovorila je Deidre.

Bonus video:

00:19

ESPRESO PAPARAZZO! UHVATILI SMO STANIJU U CRNOJ GORI

(Espreso/Večernji.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.